Hvilken extensions metode skal man vælge.

Herunder finder du information omkring de metoder jeg tilbyder med extensions i Aalborg og en simpel forklaring om de enkelte extensions metoder.

Hot-fusion hair extensions.

Hot fusion er en metode jeg har tilbudt mine kunder i 9 år. Metoden er en af de første som kom frem indenfor påsætning af extension og der er sidenhen kommet mange andre metoder.

Hvad er hot fusion?

Hot fusion er totter, hvor der sidder en lille tip af keratin på hver ende. Keratinen opvarmes med en connector omkring en tot af dit eget og herefter sidder totten fast.

Jeg anbefaler metoden til den erfarne extensions kunde, metoden er meget usynlig men kræver tid og tålmodighed at udtage selv.

Hvordan udtages hot fusion?

Ønsker du, at udtage dine egne hot fusion extensions, skal du bruge en remover, en tang samt en kam. 

Du kommer her en dråbe remover på selve bondingen, som er hvor keratinen sidder, dernæst tager du din tang og knuser keratinen og så kan du let trække totten af dit eget hår. Red herefter evt keratin rester og løse hår af med kammen.

Hvem kan bruge hot fusion hair extensions?

Metoden egner sig rigtig godt til kort hår men selvfølgelig også langt hår. 

Kan sidde i ca 4 måneder

 

metode Hotfusion

 

Cold-fusion hair extensions.

Cold fusion er en metode jeg også har tilbudt i 9 år. Metoden er en meget skånsom metode, let at påsætte og let at udtage selv.

Hvad er cold fusion?

Cold fusion er totter, hvor der sidder en lille keratin stick i enden. Jeg bruger mikro ringe som jeg trækker en tot af kundens hår igennem og derved fæstner extensions totten inde i ringen, hernæst klemmer jeg om ringen med en tang og totten sidder fast.

Hvordan udtages cold fusion?

Cold fusion er meget nem, at udtage. Dette gøres ved, at jeg tager en tang og klemmer modsat på mikro ringen og trækker forsigtig totten af.

Hvem kan bruge cold fusion?

Jeg anbefaler ikke at bruge cold fusion i kort hår eller meget tyndt hår, da det her nemt kan glide ud.

Kan sidde ca 3 måneder inden det skal oprykkes.

 

metode Cold fusion Aalborg

Easy weft hair extensions.

Easy weft er ligesom cold fusion en skånsom metode som er let at påsætte og let at udtage selv

Hvad er easy weft?

Easy weft hair extensions er trenser eller baner som sættes på med mikroringe. Dette gøres ved at påsætte trensen i den ønskede længde på kundens hår og dernæst trække en mikro ringe igennem både en tot af trensen og en tot af kundes hår.

Hvordan udtages easy weft?

Easy weft er som cold fusion nem, at udtage. Dette gøres ved at tage en tang og klemme modsat på micro ringen og forsigtigt trække den af.

Hvem kan bruge easy weft?

Jeg anbefaler easy weft til dig som kan få dit eget hår i en lille eller længere hestehale

Skal oprykkes hver 8-12 uge

easy weft påsætning

Tape hair extensions

Tape metoden er en skånsom metode som egner sig godt til dig med et meget fint hår, da tape er meget usynligt og ligger fladt langs hovedet.

Hvad er tape metoden?

Tape extensions er små baner som har en stribe tape foroven. Jeg påsætter tape, ved at tage en lille fin bane af kundens eget hår og her fæstner jeg en tape bane på begge sider af kundens eget hår, som en sandwich.

Hvordan udtages tape?

Tape extensions udtages med remover.  Jeg tager en spidskam og åbner let tape banerne fra hinanden, jeg drypper lidt remover ned imellem og så kan tapen løsne sig fra håret og tages ud

Hvem kan bruge tape metoden?

Jeg anbefaler tape metoden til dig som har et meget fint og tyndt hår. Bedste resultat opnås hvis kundens eget hår kan samles i en lille hestehale.

Skal oprykkes hver 10 uge

Er du kommet frem til hvilken metode der passer til dig eller ønsker du yderligere vejledning omkring påsætning af extensions i Aalborg, så kontakt mig gerne via min kontaktformular og jeg vender hurtigt tilbage til dig eller book en gratis konsultation via nedenstående

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
    Scroll til toppen