Tape extensions​

Køb tape extensions baner klar til brug.
Tape metoden er en ideel metode til dig med et fint hår, da tape banerne ligger fladt ned langs hovedbunden og meget usynlig.
Håret er 100 % remy menneskehår.

Viser alle 16 resultater

Hvad er tape extensions​

Tape extensions er små baner af 4 cm hvor der sidder dobbeltklæbende tape på hver bane. Der bruges 2 baner til hver bane af dit eget hår ved påsætning, så tape banerne danner en sandwich med dit eget hår i midten. Tape extensions er meget usynlig og egner sig godt til dig med et fint hår. På shoppen sælges der både 100 g / 40 stk. Pakker og 50 g/ 20 stk. pakker. Så har du mulighed for, at mixe farverne og få et flot spil i håret.

Fordele vs ulemper ved tape extensions​

Fordele:
De er nemme at skjule i et tyndt/fint hår.
De ligger fladt langs hovedbunden
Det blender godt ind i eget hår
Kan påsættes i forholdsvis kort hår

Ulemper:
Skal oprykkes oftere
Du skal være påpasselig med hvilke produkter du bruger
Tape extensions giver ikke de samme muligheder med forskellige hår opsætninger som f.eks. ved hot fusion eller cold fusion.

Hvor mange gram af tape extensions skal jeg bruge​

Som regel kan du gå ud fra nedenstående mængde afhængig af dit hår og hvilket slut resultat du ønsker.
Fint/tynd hår: 50-100g
Tyndt/mellem tykt hår hvor du både ønsker længde og fylde: 150 g
Har du et meget kraftigt hår anbefaler jeg en af de andre metoder f.eks. micro weft, da tape kræver en del ved oprykning og de andre metoder dermed er mere økonomiske

Skader tape metoden eget hår​

Som udgangspunkt så skader tape extensions ikke dit eget hår. Det er dog vigtigt, at du får det påsat korrekt, overholder oprykningstiden som er 6-8 uger og får det udtaget korrekt. Udføres metoden ikke af en erfaren kan metoden skade dit eget hår ligesom alle de andre metoder. Derfor anbefaler jeg altid, at du får tape extensions påsat af en professionel påsætter. Her kan du se hvordan tape metoden påsættes trin for trin.

Hvordan plejer man tape extensions​

Tape extensions kræver en lidt anden pleje end de andre metoder. Da du skal være varsom med, at de forkerte produkter ikke kommer op på selve tapen så de glider ud. Som udgangspunkt kan du vaske hele håret i en shampoo uden olier eller blødgørende ingredienser. Herefter kommer du hårkur i længderne, skyller ud og afslutter med balsam. Husk, at de 2 sidstnævnte kun skal i længderne ellers kan tapen opløses og dine tape extensions vil glide ud. Du kan købe en komplet plejeserie til extensions på shoppen

Indkøbskurv
Scroll to Top