Køb extensions online, 100 % ægte remy hår

100 % ægte remy menneskehår. Køb extensions i god kvalitet til flere metoder her.

Jeg påsætter extensions i Aalborg

Leveringstid: Fra 1-2 dage med PostNord. Gratis ved køb over 499 kr

Hair extensions, plejeprodukter og tilbehør

Drømmer du om lang og fyldigt hår, så er hair extensions en mulighed for dig. Hos Extend Your Beauty kan du finde et stor udvalg af farver i hår extensions. Jeg har både hår trenser som du kan anvende til flettemetoden og microweft samt totter til hot fusion og i tip totter til  cold fusion. Disse extensions er de mere permanente hair extensions, lige til at påsætte. Herudover kan du også købe clip on extensions som mere er til dig, der ønsker, at bære extensions når du har lyst og lige til, at tage af og på alt efter humør.

Billige hår extensions

Jeg importerer selv håret direkte fra fabrikken og det kommer dig til gode, da jeg derfor kan holde priserne nede uden, at gå på kompromis med kvaliteten. Håret er 100 % ægte remy menneskehår til vores extensions, hvilket giver et flot hår der ikke filtrer. Det mørke hår kan sagtens holde sig op til 1 år med den rette pleje og det lyse hår har i gennemsnit en levetid på ca. 6 måneder med rette pleje. Er du i tvivl om plejen til dine hair extensions, kan du læse en plejevejledning til extensions her.

Hvad er hair extensions

Her i Norden er vi kvinder kendt for, at have et tyndt og fint hår, som har svært ved at blive særlig langt. Dette kan skyldes at vi ofte skifter hårfarve, får bleget det eller farvet og samtidig udsætter vores naturlige hår for en masse udefrakommende faktorer, som fladjern, krøllejern og hjemmefarve Men mange drømmer om fylde og et langt flot hår og her kan muligheden være, at få extensions.

Extensions er en semi permanent løsning for et længere og fyldigere hår. Semi permanent betyder, at håret skal oprykkes en gang imellem, da det vokser ud sammen med dit eget. Men med hair extensions kan du opnå, at dit eget hår vokser sig flot og langt, da dine extensions kan være med til, at beskytte dit eget under ud groning. Dette kræver dog, at du har fået det påsat ved en professionel påsætter, som ved hvad hun/han har med, at gøre. At du overholder dine oprykningstider og får det udtaget korrekt. Så vælg altid din påsætter med omhu, hvis du ikke ønsker, at skade dit eget hår.

Pleje til dine extensions

Extensions kræver en del pleje, for at holde sig flot og glansfuldt. Egentlig er det samme tiltag som du burde anvende ved dit naturlige hår, hvis du ønsker det langt og glansfuldt. Så med den rette pleje kan du opnå et flot resultat med extensions. Du skal altid have en grundig vejledning af pleje af dine nye hair extensions, så du gør det rigtig fra starten. Har du først udtørret dine extensions, kan det være svært at rette op på. Du kan på webshoppen købe plejeprodukter til extensions.

I dag findes der et hav af påsætningsmetoder, så uanset om du har tyndt, tykt, langt eller kort hår, findes der en påsætningsmetode som netop passer til dig og dit hår. Hair extensions kvaliteten har også ændret sig meget de sidste år og ligner meget mere vores naturlige hår og de fleste steder anvendes der 100 % ægte menneskehår. Extensions laves også i et væld af farver, så det er sjældent nødvendigt, at farve dit eget hår sammen med. Da man kan mixe farver for, at opnå det perfekte resultat og spil som er i dit eget hår. Priserne kan varierer meget, alt afhængig af, om du ønsker et luksus hår eller et standard hår. I dag er standard hår dog af så god kvalitet at det sagtens kan holde sig flot i 6-12 måneder med den rette pleje.

Påsæt selv dine hair extensions

Nogle metoder kan være nemmere, at påsætte selv end andre og dette er altid på eget ansvar. Kan du ikke teknikken kan du risikerer, at ødelægge dit hår. Men ønsker du selv at prøve kræfter med påsætning af extensions eller har en anden til det, kan du læse mine forskellige guides til påsætning af extensions på min blog, hvordan du gør, trin for trin.

Køb hair extensions på afdrag med Viabill

Med viabill kan du købe hair extensions nu og dele betalingen op i 4 lige store dele, helt uden renter og gebyrer.  Hair extensions på afdrag er en fordelagtig løsning til dig der gerne vil have extensions, men gerne vil vente med betalingen.

Du kan læse mere om viabill’s forretningsbetingelser her

Ønsker du længere, fyldigere og sundere vipper?

Hos Extend Your Beauty går jeg ikke kun op i et flot hår men også flotte og lange vipper. Mit favorit produkt til, at opnå dette fås fra Sanzi Beauty, vippe og bryn serum og conditioner. Produkterne er uden hormoner, parfume, parabener og er oliefri. Sanzi Beauty er så sikker på deres produkt at de har resultatgaranti! Læs mere om det her!

Indkøbskurv