Voksbehandling i Aalborg

Voksbehandling i Aalborg, er til dig, der ønsker at undgå barbering og de følger dette medvirker som knopper, indgroede hår og irriteret hud. Voksbehandling kan anvendes på flere dele af kroppen og er en sikker og effektiv metode til, at holde hårene væk. Ønsker du blot hårene fjernet eller ønsker du en minimering af din hårvækst er voksbehandling lige noget for dig. Jeg benytter både hot wax og strip wax som de fleste kender. 

Hvorfor vælge en voksbehandling med Perron Rigot

Perron Rigot indkapsler håret med en twezzer effekt. Når det smøres på trækker voksen sig en anelse sammen og ”strammer” derfor om hver enkelt hår ligesom en pincet. Voksen fjerner hår med roden men efterlader din hud uskadt, dette skylde både formlen for voksen men også den effektive før-behandling jeg laver og efter-behandling.

Du skal vælge en voksbehandling hvis du er træt af, at barberer dig på kroppen hver 2. dag, fordi der allerede er stubbe. Når du barberer dig, skærer du hårstrående lige over og de bliver tykke som ”træstammer”, som ofte resulterer i, at hårene virker kraftigere og giver irritation på og i huden når de skal trænge igennem huden. Har du aldrig fået en voksbehandling før, kræver det du kommer oftere, ca. hver 3-4 uge, da der ligger hår lige under huden som hurtigt vil bryde frem efter voksbehandlingen. Når du har fået voksbehandling regelmæssigt, kan du gå op til 6-8 uger, da vi får din hårvækst til at gro i samme cyklus.

Hvem kan få en voksbehandling

Stort set alle kan få en voksbehandling, da produktet jeg bruger er hypoallergen og kan anvendes på meget sensitiv hud. Jeg udfører basis voksbehandlinger og ikke intimvoks. Hårene der skal vokses skal ca. være 0,5 cm for den perfekte længde, men jeg har gode oplevelser med, at perron rigot fjerner mindre hår også. Har du sår, nye ar, store modermærker, solbrændt hud eller andre irritationer, vokses der ikke på disse. Er du i tvivl, så kontakt mig inden du booker en tid. Bemærk min briks har en bærekapacitet på 100 kg.

Hvad skal jeg gøre inden en voksbehandling

For, at opnå det bedste resultat, skal du bruge en body scrub 24 timer før, på det områder hvor du skal vokses og smør dig godt ind i en god hudlotion. På denne måde fjernes døde hudceller og huden fugtes og blødgøres, hvilket gør det nemmere, at vokse og få alle hår med. Er dine hår længere end 1 cm, så trim det gerne ned, da du ellers kan opleve større smerte ved lange hår. Jeg har en lille plejepakke i klinikken med en lækker scrub som du kan købe.

Hvad skal jeg gøre efter en voksbehandling

Vejledning til brug af plejekit fra klinikken.

1: Double scrub/Body scrub: Påfør body scrub på tøt hud hvor der skal vokses. Gnid scrub rundt med cirkelbevægelser så du får fjernet alle døde hudceller. Skyl af med vand. Denne skal anvendes 48 timer inden din voksbehandling. Efter voksbehandling anvendes den 1 gang om ugen.  For, at øge resultatet og minimerer indgroede hår, anbefaler jeg, at du bruger double scrub fra Perron Rigot eller en anden effektiv body scrub. 

2: Ingrown hair serum: Påfør ingrown hair serum på de voksede områder eller de områder hvor du har til dens til, at få indgroede hår. Anvendes 3 gange om ugen indtil hårene er brudt igennem huden.
Du skal fugte din hud for at hjælpe de nye hår der er på vej ud i så de ikke bliver til et indgroet hår.

3: Minimizing serum: Påfør serum på de mere sensitive områder, som overlæbe, hage, under arm eller i bikinilinjen for , at minimere hårvæksten med op til 30 %. Anvend cremen efter voksbehandling og efterfølgende hver dage. påføres om aftenen efter rens og inden natcreme. Anvendes den om dagen skal der benyttes solcreme. 

De 3 ovenstående produkter kan købes i et hjemmekit i klinikken. Sætte indeholder et plejesæt med mindre udgaver så du kan prøve produkterne af.  Sættet indeholder Double Scrub 50 ml, Hair minimizer serum 30 ml, ingrown hair serum 30 ml. Prisen er 319 kr.

Solarium og sol skal undgås i op til 48 timer efter en behandling eller med høj solfaktor.
Sport, sauna og andre aktiviteter hvor du kommer til, at svede skal undgås i 24 timer efter en behandling.

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
    Scroll til toppen