Hår trenser extensions

Hår trenser til extensions af 100 % ægte remy menneskehår.
Hver trense måler 50 cm og vejer 100 g.

Trenser kan anvendes til easy weft, micro weft, flettemetode og clip on extenions.

Viser alle 17 resultater

Hvad er extensions hårtrenser?

Hår trenser anvendes til easy weft, microweft, flettemetoden eller clip on/off. Hårtrenserne er en lang bane med hår, der er tæt syet sammen. De trenser jeg sælger, måler 110 cm og er maskinsyet, hvilket gør trensen ekstra holdbar, derudover er det double drawn, hvilket betyder, at håret er tykt i spidserne. Uanset metode tilpasses trenserne dit hoved ved at klippe dem i passende længder, hvorefter de påsættes med den valgte metode. Ved clip on/off, skal der syes klips på trenserne inden de kan bruges. Clips til extensions, kan du købe her. Hårets længde er 50 cm, som jeg synes passer de fleste og ser mest naturligt ud men stadig med en god længde.

Til en påsætning med hår trenser skal du bruge følgende gram

100 g til et tyndt til normalt hår,

150 g til et mellemtykt hår

200 g til et tykt hår.

Hvorfor vælge hår trenser til extensions

Hår trenser har den fordel, at der kan påsættes meget hår. Der bruges hverken varme, kemikalier eller keratin til påsætningen, så det er en skånsom metode mod eget hår. Hår trenser kan desuden anvendes til flere extensions metoder. Så bliver du træt af den ene metode, kan du prøve en anden eller lave dine egne clip on. Håret kan oprykkes og genbruges så hår trenser er også økonomisk. Extensions metoder der anvender hårtrenser er også nemme at skjule og kan bruges i alle typer af hår, både det fine og det kraftige.

Hår trenser skal du købe hvis du ønsker en skånsom extensions metode som samtidig er meget usynlig og kan bruges i de fleste hårtyper og længder. Det falder rigtig godt sammen med dit eget hår da trenser er en lang bane af tætsyet hår. Du kan også mixe flere forskellige farver for, at opnå det mest naturlige look til dit eget hår. Desuden er der en hel del af dit eget hår som sidder fri imellem banerne og derfor ikke vil være belastet af dine extensions.

Skader hår trense extensions eget hår?

Hår trense extensions som easy weft, micro weft eller flettemetoden skader ikke dit eget hår hvis det påsættes hos en professionel, plejes og udtages korrekt. Det er vigtigt, at man overholder de anbefalede oprykningstider, så dine hår trenser ikke vokser for langt ud og derved kan knække eget hår. Hvor lang tid du kan gå med en anvendt metode, afhænger af dit eget hår og metoden du har brugt. Jeg oplever mange får et meget sundere hår når de bruger hår trenser til extensions.

Hvilken farve skal jeg vælge i hår trenser?

Det kan være en stor udfordring, at finde den korrekte farve i extensions når du køber hår trenser online. Farven du ser på din skærm kan nemlig varierer fra computer til computer og fra mobil til mobil.  Jeg har selvfølgelig gjort mit bedste til, at farverne ligner de virkelige farver og beskrevet dem i beskrivelsen under hver farve. Mange tror man skal kigge på sin bundfarve når man skal købe extensions, det skal du ikke. Du skal kigge på dine spidser, da det er dem der ligger op af dine extensions og skaber overgangen og derfor skal de ligge så tæt op af hinanden som muligt i farven. 

Hvordan plejer jeg hår trenser?

Trense metoder som easy weft, micro weft og flettemetoden plejes ens. Du starter med, at børste håret grundigt igennem med en extensions børste.

Så skyller du håret og kommer shampoo i hele håret med nedadgående bevægelser, sørg for, at få shampoo skyllet godt ud fra dine baner. Kom hår kur i dine længder og lad det sidde 3-5 minutter. Kom aldrig hår kur i hovedbunden. Slut af med balsam i dine længder og skyl ud med lunken/koldt vand. Læs mere om plejen af hår trenser her. 

Hvordan påsættes ezy weft og micro weft?

Der er flere extensions metoder hvor der anvendes hårtrenser. Her kan nævnes easy weft, micro weft  og flettemetoden som er de mest kendte. Uafhængig af hvilken metode der anvendes sættes trenser på i baner i dit eget hår. Ved micro weft påsættes der micro ringe på dit eget hår hvorefter man fast syer trensen på ringene. Ved easy weft anvendes der kun micro ringe som fastsætning. Begge metoder er meget skånsomme mod dit eget hår. Jeg anbefaler aldrig, at man selv begynder, at påsætte extensions uden en stor viden på området, da det kan ødelægge eget hår hvis det påsættes forkert. Begiver du dig ud i det alligevel kan du følge en udførlig guide på min blog. Hvordan påsættes microweft. 

Vil du hellere have en professionel til det, påsætter jeg micro weft og easy weft i Aalborg. Book tid online her.

Indkøbskurv
Scroll to Top