Pleje af extensions​​

Tillykke med dine nye hair extensions fra Extend Your Beauty. Når du har valgt at få hair extensions skal du vide at det kræver tid og pleje, at holde det flot, da håret har været igennem en stor proces inden det sidder på dit hoved. 

Plejevejledninger

Det er meget vigtigt at du udfører den rette pleje af extensions, som jeg har anbefalet dig, da jeg ved hvad der er bedst for netop den type hår jeg bruger til dine hair extensions. Hvis du ikke følger anvisningerne om pleje, forsvinder garantien og du kan ende op med et hår uden glans, et der kruser og filtrer mere end normalt.

Det er normalt at tabe 10-15 % totter på en påsætning periode.
Men jeg giver 7 dages garanti på tabte totter

plejeserie til extensions

Produkter jeg anbefaler til pleje af extensions

Jeg vil anbefale dig at bruge nedenstående produkter til pleje af extensions. Prøv så vidt muligt, at finde produkter uden salt og sulfat.

Jeg anbefaler:

  • Vores egen plejeserie til extensions kan du finde på shoppen. Ved køb af denne får du samtidig 30 dages garanti på hår.
  • Milk shake integrity serien
  • Joico K-pak serien
  • Maria Nila repair serien eller heal serien.
  • Tigi Bedhead- Rehab- shampoo og balsam

Du skal have en shampoo, balsam, hår kur/maske evt olie/silke dråber og en extensions-børste inden du får extensions.

Inden påsætning af hair extensions

Jeg anbefaler at man vasker håret i en rensende shampoo inden påsætning, så dit hår er fri for fedt, da fedtet hår vil få totterne til at hæfte dårligere. Der skal ikke bruges hår kur, balsam eller olie i dit hår inden påsætning og farvning anbefales at være mindst 24 timer før.

Hot fusion

Efter påsætning af extensions​

Har du fået hot-fusion eller tape metoden, skal der gå mindst 24 timer inden du vasker håret første gang, da keratinen eller tapen skal hærde. Ved cold fusion og easy weft må du vaske det med det samme.

Jeg er ikke frisør og laver derfor kun en let tilklip, kommer du derfor med en skarp page og lignende, kan det være nødvendigt at gå til en frisør efterfølgende og få klippet lidt op i etager.

TOP10 - Vask og daglig pleje af extensions​

1

Jeg anbefaler du vasker håret 1-2 gange om ugen, selvom du har hair extensions kan du sagtens vaske din egen top af hår, hvor der ikke er påsat extensions ellers brug tørshampoo.

2

Red altid håret inden du vasker det for at få eventuelt filt ud. Sørg for at komme godt ned i mellem dine bondings.

3

Vask håret med shampoo, vask altid med nedadgående bevægelser. Herefter kommer du hårkur i længderne, som du lader trække den tid der står på beholderen.

4

Skyld kuren ud og herefter kommer du balsam i håret og stadig kun i længderne da balsam og andre blødgørende produkter vil kunne opløse dine bondings, skyl herefter det ud og lav en turban omkring hovedet.

5

Lad gerne håret lufttørre når det værste vand er ude. Style dit hår som du ønsker og kom herefter olie/silke dråber i spidserne.

6

Forkæl dine hår extensions med en silicone mix hårkur samt brug leave in conditioner imellem hårvaskene.  Silicone mix kommer du i et håndklæde tørt hår efter du har vasket det med shampoo. Du kan med fordel lade det sidde flere timer, hvorefter det skylles ud og afsluttes med en balsam.

7

Du kan med fordel rede dit hår nogle gange dagligt med en extensions børste

8

Inden nat, børster du dit hår og fletter det, håret skal flettes hver nat for at minimere slid og filt. Gå ALDRIG i seng med vådt hår.

9

Synes du dine extensions opfører sig underlig og har tendens til filt eller krus, kan du med fordel flade/glatte håret så du lægger skællagene ned.

10

Det anbefales ikke at bade i klor og salt med extensions ellers brug badehætte eller en høj knold hvor det undgås at blive vådt.

Pleje af clip on/off extensions

Da clip on/off ikke sidder i håret permanent, kan du vaske det alt efter behov. Når du skal vaske dine extensions, så start med at lave et vandbad med lidt shampoo i. Red håret godt igennem imens du holder oppe ved kanten. 
Herefter bader du håret i vandbadet, uden, at komme vand på de metal clips der sidder fastsyet. Skyl håret og kom en god kur i, lad dette sidde 30 minutter og vask dette ud. 
Afslut med en balsam og skyl grundigt. Tør dine clip on/off extensions ved, at ligge dem fladt på et håndklæde. Red det igennem når det er helt tørt. Anvend varmebeskyttelse når du krøller, flader eller styler håret.

Styling af extensions​

Du kan gøre med dine extensions som du gør med dit eget hår. Det kan føntørres og flades, brug dog gerne varmebeskyttende produkter og pas på med ikke at komme for tæt på dine bondings, da de kan opløses af varme. Varme fra føn og glatning vil dog minimere hårets levetid da det udtørrer.

Farvning af extensions

Det anbefales ikke at farve hårextensions. Ønsker du alligevel at farve det må det kun være med mørkere farver ALDRIG blegning. Når du vælger at farve håret frafalder garantien.

Klage over hår eller påsætning​

Hvis du ikke er tilfreds med din påsætning skal du komme så hurtigt som muligt senest 7 dage efter påsætningen, herefter frafalder din ret til klage. Du kan ikke klage hvis du selv har taget dine hair extensions ud. Jeg skal se håret med dine extensions påsat.

Oplever du at håret ter sig underligt og filtrer sammen gælder samme regel. Dette forudsætter dog, at du har købt vores plejepakke til hair extensions. Den kan købes online eller i klinikken. Garantien frafalder også hvis der er andre udefrakommende faktorer, som overdreven brug af varme, blegning, farvning og generelt forkert pleje, der spiller ind.
Jeg anbefaler du får dine totter aftaget hos mig. Gør du det selv frafalder alle former for klager.

Nu du har læst alt dette, er du måske klar til at bestille tid til en påsætning af hair extensions? Book en tid her, enten til en gratis konsultation eller til en tid til påsætning af extensions i Aalborg.

Indkøbskurv
Scroll to Top