Vippeserum og vippeconditioner

Vippeserum og bryn conditioner fra Sanzi Beauty forlænger dine vipper med den lækre serum og styrker dine vipper med conditioner.

Viser alle 13 resultater

Hvad er en god vippeserum

En god vippeserum er en serum der giver flotte lange og mere fyldige vipper uden at skade dine egne vipper. Derfor anbefaler jeg også, at bruge Sanzi vippeserum, som jeg forhandler i klinikken. De fleste har været på konstant jagt efter en mascara der kan leve op til de forventninger enhver kvinde har om flotte lange vipper der indrammer øjet. Med en serum er du fri for, at bruge flere penge på forskellige mascara der lover guld og grønne skove, om lange vipper. Det er da nemt. Produktet er vegan og dermed indeholder det hverken parabener, hormoner, parfume eller olie.  Ved at smøre det på rødderne af dine øjenvipper en gang dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 6-16 uger se, at dine øjenvipper bliver længere, fyldigere og stærkere. 

Hvad indeholder vippserum

En god vippeserum indeholder de rette ingredienser for, at dine vipper kan vokse sig længere og mere fyldige end normalt.

En af de vigtigste ingredienser i en god vippeserum er Myristoyl Pentapeptide-17. Dette er en peptid der er gunstig, når det kommer til hårvækst. Den kan øge hårvæksten med helt op til 25 %, ved at sætte gang i dannelsen af keratin i hårsækkene, hvilket resulterer i øget vippevækst.

Det er vigtigt, at give dine vipper masse af fugt når de skal vokse sig lange og fyldige. Tørre vipper kan ikke vokse og fælder også hurtigere. Derfor er Sodium Hyaluronate som er en fugtgiver endnu en vigtig ingrediens i vippeserum.

Dine vipper har brug for vitaminer og mineraler og her kommer græskar ekstrakt ind i billedet. Dette giver nemlig den bedste grobund for stærke vipper. Den har et højt indhold af nærende mineraler og er rig på vitaminerne A, B, C og E.

Sidst men ikke mindst, den vigtigste ingrediens i sanzi vippeserum er prostglandin analog. For mange år siden, blev det opdaget ved et tilfælde at dette stof gav god grobund for lange og fyldige vipper. Da det var en ingrediens i øjendråber. Stoffet er godkendt til kosmetisk brug.

Hvad er en bryn og vippe conditioner

Tørre vipper og bryn der ofte fælder ønsker de færreste kvinder Ligesom hår på hovedet, skal vipper og bryn også plejes og gives fugt jævnligt. Ellers vil de produkter vi bruger dagligt, som mascara, vippebukker og make up fjerner resultere i vipper og bryn der er tørre og fælder inden de når, at blive lange og fyldige.  Det er de færreste der kan se med det blotte øje, at man har tørre vipper. Men oplever du, at du taber en del når du gnider dig i øjet, så er dette ofte en grund. De mangler fugt.

Med Sanzi vippe og bryn conditioner giver du dine vipper optimal pleje og fugt og hvem ønsker ikke flotte og velplejede vipper og bryn?

Hvordan anvender jeg vippe og bryn conditioner?

Du skal bruge denne balsam til dine vipper og bryn, en til to gange dagligt. Den påføres efter rens af ansigt og øjenomgivelser ligesom du ville påføre mascara. Et strøg er nok til, at give en masse fugt og næring og du vil hurtigt opleve, at dine vipper bliver længere siddende på øjet og derfor også kan vokse sig lange og stærke.

Resultatgaranti med vippeserum for længere øjenvipper

Bemærk ved køb af vores vippeserum, tilbydes fuld resultatgaranti eller pengene tilbage.

Betingelserne herfor er, at når du starter på at bruge din øjenvippe serum er det vigtigt du følger vores instruktionsguide, som er beskrevet i indlægssedlen, som medfølger i æsken.

1) Du skal påføre øjenvippe serum én gang dagligt i 16 uger.
2) Der skal tages billede fra uge 1, og herefter hver 4 uge til og med uge 16 (5 billeder i alt). Dette er den eneste måde vi kan sikre os, at produktet er brugt kontinuerligt. Ligeledes skal billederne være dato mærket, eks. i form af billeder taget med mobilen, hvor dato fremgår.
3) Er der ikke opnået det mindste resultat ved uge 16, så kontakter du mig pr. mail (info@extendyourbeauty.dk) og fremlægger billederne. Og er der intet tydeligt resultat, får du naturligvis refunderet det fulde beløb.
4) Der skal kunne forevises en kvittering for, at produktet er købt gennem hjemmesiden www.extendyourbeauty.dk

Der laves lash lift i Aalborg på klinikken.

Indkøbskurv
Scroll to Top