Brow lamination i Aalborg

Brow lamination i Aalborg, også kaldet brow lift, er blevet en populær behandling. Her kan du få styr på de ustyrlige bryn og få et mere markeret bryn, som du nemt kan sætte og style hver morgen. 

Enklerer hverdag med brow lamination

Er du træt af brynhår der stikker i hver sin retning og ønsker bryn der sidder perfekt ved blot, at føre en børste igennem om morgenen? Så er brow lamination lige noget for dig.
Med en brow lamination kan du vågne hver morgen, komme vand i brynene med en børste og de vil sidde smukt hele dagen. Udover glatning af dine brynhår kan du også få dem rettet perfekt til efter dit ansigt og slutte med, at få dine bryn farvet.

Brow lamination er til dig der foretrækker en nem løsning for, at få dine bryn til, at syne kraftigere, længere samt et bryn der nemt holder sin pasform.

Brow lift aalborg

Priser på brow lamination

 • Brow lamination/lift inkl farve 379,-

  Brow lamination inkl farve

 • Brow lamination/lift inkl farve og ret af bryn 399,-

  Bedste køb: Brow lamination inkl farve og ret af bryn

Spørgsmål om brow lamination

Brow lamination, brow lift og bryn løft er en og samme behandling, det kan blot kaldes forskellige navne.  Det er en forholdsvis ny behandling, der fokuserer på, at skabe mere glatte og fyldigere bryn der er nemme, at style. Brow lamination er en semi-permanent behandling der holder 6-8 uger. For, at vedligeholde løftet anbefaler jeg du får lavet et nyt hver 5. uge.

Behandlingen tager ca. 1 time inkl. farve og ret af bryn.  Produkterne der anvendes til brow lamination går ind og ændrer den kemiske form af dine brynhår, så hårene kan formes og rettes ud i den ønskede form. Jeg anvender en lifting lotion, hvorefter det er muligt at, ændre i brynhåret struktur. Herefter anvendes en fixing lotion der får brynhåret til, at forblive i den skabte struktur. Jeg retter brynhåret med voks og pincet og farver brynet hvis dette ønskes. Tilslut påfører jeg en styrkende og fugtende lotion på brynet

Brow lamination eller brow lift er til alle som har ustyrlige hår der vender i hver sin retning. Huller i brynet hvor der mangler hår. Har et mindre bryn du gerne vil, syner større. Ønsker mere kontrol over dit bryn

Har du ikke mange hår, kan du med fordel anvende brynserum fra Sanzi i 6-8 uger inden brow lamination. Brynserum koster i klinikken 490 kr

Brow lamination anbefales IKKE til gravide og ammende

Efterbehandling af brow lamination​

De første 24 timer efter dit brow lift må du IKKE

 • Gå i bad og få direkte vand på dine bryn
 • Gnide i brynene
 • Påfører olie, cremer og lignende på og omkring brynene
 • Anvende make up på brynene
 • Få direkte sol på brynene.
 • Gå i sauna, dyrke sport

Hver dag styler du dine bryn med en tør mascara børste og reder dine bryn i den retning du ønsker. Måske ønsker du et mere neddæmpet look til hverdag og et mere fluffy og fyldigt bryn til festlige lejligheder.

Pleje af brow lamination​

Dine bryn skal plejes ligesom alt andet på din krop.
Kom hårkur på dine bryn når du er i bad og lad sidde lidt og skyl af.
Red altid brynhårene i den retning ud ønsker imens de er våde.
Plej dine bryn med bryn olie eller La`brow fra jolash. Denne styler samtidig dine bryn med produkt og den lille børste.  conditioner Conditioner kan købes i klinikken til 229 kr.

Mange tror fejlagtigt, at brynene kommer til, at stritte lige op i panden, for der er mange billeder på internettet hvor dette vises. Hos mig laver jeg altid et naturligt bryn og efter 24 timer kan du altid selv style dem som du ønsker.

Er du klar til, at booke en tid til brow lamination kan du gøre det online. Book her!

Indkøbskurv
Scroll to Top