Før og efter billeder af extensions

Før og efter billeder af extensions

Her kan du se nogle eksempler på extensions påsætninger, før og efter, lavet af mig, Helle hos Extend Your Beauty i Aalborg/Nørresundby.  Jeg har 11 års erfaring i hår påsætning, så lad dig endelig inspirerer af mine før og efter billeder af extensions. Måske det hjælper dig på vej til, at træffe et valg om hvordan netop dine extensions skal se ud. Men jeg vejleder og rådgiver dig altid inden en påsætning.

 

Extensions i langt hår

Extensions i kort hår, før og efter.

For, at opnå det mest naturlige look og overgang fra eget hår til dine extensions er det en fordel, at dit eget hår er ca. 15-20 cm. Kan du ikke vente så længe, er der mulighed for en påsætning med et fint resultat hvis dit hår når ned til øreflippen. Her anbefaler jeg dog, at dine extensions klippes op i en passende længde for, at opnå et naturligt look. Jeg påsætter ikke hår for enhver pris, jeg vil og skal stå indenfor det jeg laver, da du også er et reklameskilt udadtil. Så sommetider vil jeg bede dig om, at vente et par måneder inden påsætning, men det er hele ventetiden værd.

Hos mig vil du altid se før og efter billeder af extensions i et glat hår. Her kan du bedst se om overgangen er usynlig og farverne matcher. I et krøllet hår kan du altid få en dårlig overgang og et dårlig farvematch til, at blende ind, så lad dig ikke snyde af de billeder. Ofte skal et extensions hår vaskes et par gange før det falder helt naturligt ind i dit eget, så hav tålmodighed når du går fra klinikken. Sommetider vil jeg anbefale dig, at få dit hår farvet så det matcher 100 % til dine extensions, men da jeg har et stort udvalg af hår extensions kan jeg som oftest ramme din hårfarve. Jeg tilbyder mange metoder og herunder kan du se før og efter billeder af extensions i forskellige påsætningsmetoder. Udadtil vil du ikke kunne se forskel på hvilken metode der er brugt. Det er kun dig og mig der ved det.

Extensions får ofte et dårligt ry fordi mange påsætter hår uden, at have en uddannelse eller kursus bag sig. Dette ser man ofte ved de forskellige før og efter billeder af extensions, hvor farven slet ikke matcher eller kunden har fået alt for lidt eller for meget hår extensions i eget hår. Når du skal finde en påsætter, så kig på billederne og læs anmeldelser, er billeder og anmeldelser gode, så går du ikke helt galt i byen.

Nogle kunder ønsker blot fylde i deres eget allerede lange hår imens andre både ønsker sig fylde og længde. Nogle ønsker sig en farve og andre ønsker sig reflekser/striber. Nogle helt andre, har ved en fejl fået klippet deres hår for kort eller har fortrudt deres frisure og meget kan heldigvis reddes med de rette extensions. Det hele er muligt hos mig og du kan booke tid under online booking.

 

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
    Scroll til toppen