Lash lift i Aalborg

Hos Extend Your Beauty, kan du få lavet et semi-permanent vippebuk med det anerkendte mærke L’avely. L’avely produkterne indeholder mindre kemi og giver de smukkeste vipper.

Hvorfor vælge Lash lift?

Lash lift giver dine egne vipper en smuk kurve som får dine vipper til at syne længere og mere fyldige. Bukket holder 6-8 uger og derfor et billigere alternativ til lash extensions. Lash lift’et forsvinder i takt med du taber dine egne vipper. Denne cyklus varer 6-8 uger. Der skal gå 4 uger imellem hver behandling.

 

 

Hvad er et lash lift?

Lash lift laves ved at påsætte silikone pads på øvre øjenlåg og hernæst fæstne dine vipper fast herpå med vandbaseret lim. Herefter kommer jeg en lotion på som går ind og åbner håret så jeg kan ændre strukturen af dine vipper og dernæst kommer jeg perm lotion på som laver selve bukket. Jeg afslutter altid med en keratin behandling, en gel som plejer og styrker dine vipper. Ønsker du at få farvet dine vipper, for et mere intenst look, gøres dette inden keratin behandlingen. Alt i alt tager dette ca. 1 time og du kan nu gå ud og erobrer verden med smukke vipper.

Hvem kan få et lash lift?

Næsten alle kan få et lash lift lavet, men har du psoriasis, øjenbetændelse eller andre lidelser og betændelses tilstande i og ved øjnene laver jeg desværre ikke denne behandling på dig, dette for ikke at forværre din lidelse.

Priser på lash lift i Aalborg

Lash lift 299 kr.

Lash lift med farvning af vipper 349 kr.

Generelt info før og efter lash lift

Når du booker en tid til lash lift, skal du møde ind uden makeup i øjenomgivelserne. Når du går fra klinikken, må du ikke komme vand, damp og lignende på vipperne i 24 timer. Du må hellere ikke bruge mascara de første 24 timer.

Lange, varme bade, svømmehal og som, at sove med hovedet ned i puden kan påvirke holdbarheden på dine lash lift.

Der er desværre ingen garanti på et lash lift, da så mange faktorer kan spille ind i forhold til resultat og holdbarhed. Men det er meget få, der ikke har god effekt af et lash lift.

Jeg anbefaler du køber en Sanzi vippe conditioner som du kan købe hos mig, for at give dine vipper den bedste pleje.

Sanzi vippe conditioner : Pris for 8 ml er 320 kr

Sanzi vippe serum: Pris for 2 ml 390 kr

Køb begge og få 10 % rabat på købet

Vippe buk
Lash lift Aalborg
Lash lift
Scroll til toppen