Lash lift i Aalborg

Lash lift i Aalborg hos Extend Your Beauty. Her kan du få lavet en semi-permanent behandling af vipper med det anerkendte mærke Jolash. Jolash giver et smukt resultat, hver gang. Er du træt af, at bruge øjen make up hver dag og mascara der klatter på huden i varmen? Så er lash lift lige noget for dig. Med et lash lift kan du vågne hver dag med de smukkeste buede vipper og vælger du, at få dine vipper farvet i behandlingen behøver du slet ikke bruge mascara.

Hvorfor vælge Lash lift?

Lash lift giver dine egne vipper en smuk kurve som får dine vipper til at syne længere og mere fyldige. Bukket holder 6-8 uger og derfor et billigere alternativ til lash extensions. Lash lift’et forsvinder i takt med du taber dine egne vipper. For at vedligeholde anbefaler jeg, at du får en ny behandling hver 5 uge.

Hvad er et lash lift?

Lash lift laves ved at påsætte silikone pads på øvre øjenlåg og hernæst fæstne dine vipper fast herpå med vandbaseret lim. Herefter kommer jeg en lotion på som går ind og åbner håret så jeg kan ændre strukturen af dine vipper og dernæst kommer jeg perm lotion på som laver selve bukket. Jeg afslutter altid med en keratin behandling, en gel som plejer og styrker dine vipper. Ønsker du at få farvet dine vipper, for et mere intenst look, gøres dette inden keratin behandlingen. Alt i alt tager dette ca. 1 time og du kan nu gå ud og erobrer verden med smukke vipper.

Hvem kan få et lash lift?

Næsten alle kan få et lash lift lavet, men har du psoriasis, øjenbetændelse eller andre lidelser og betændelses tilstande i og ved øjnene laver jeg desværre ikke denne behandling på dig, dette for ikke at forværre din lidelse.

Farve af vipper

Er du træt af, at bruge mascara hver dag. Så vælg et lash lift med farve af øvre vipper, så slipper du for at bruge mascara. Ønsker du dog fuld knald på dine vipper, så kan du sagtens bruge mascara som ekstra. Jeg anvender altid blåsort farve, da det giver en flot dybde til dine vipper. Det blå i farven ses ikke. Farven holder 6-8 uger og skal farves igen efter hvert lash lift

Priser.

Lash lift 329 kr.

Lash lift med farvning af vipper 379 kr.

Generelt info før og efter lash lift

Når du booker en tid til lash lift, skal du møde ind uden makeup i øjenomgivelserne. Når du går fra klinikken, må du ikke komme vand, damp og lignende på vipperne i 24 timer. Du må hellere ikke bruge mascara de første 24 timer.

Lange, varme bade, svømmehal og som, at sove med hovedet ned i puden kan påvirke holdbarheden på dine lash lift.

Mange faktorer kan spille ind i forhold til resultat og holdbarhed. Men det er meget få, der ikke har god effekt af et lash lift. 

Min briks har en bærekapacitet på 100 kg.

Jeg anbefaler du køber en Sanzi vippe conditioner som du kan købe hos mig, for at give dine vipper den bedste pleje.

Sanzi vippe conditioner : Pris for 8 ml er 320 kr

Sanzi vippe serum: Pris for 2 ml 390 kr

Køb begge og få 10 % rabat på købet

Lash lift Aalborg
Lsh lift Aalborg
Scroll til toppen