Lash lift i Aalborg​

Lash lift i Aalborg hos Extend Your Beauty. Her kan du få lavet en semi-permanent behandling af vipper med det anerkendte mærke Jolash som giver et smukt resultat, hver gang. 

Enklere hverdag med Lash lift

Er du træt af, at bruge øjen make up hver dag og mascara der klatter på huden i varmen? Så er lash lift lige noget for dig. Med et lash lift kan du vågne hver dag med de smukkeste buede vipper og vælger du, at få dine vipper farvet i behandlingen behøver du slet ikke bruge mascara.

Vil du læse endnu mere omkring lash lift Aalborg, historien bag og proceduren for behandlingen trin for trin med billeder, så læs mit blogindlæg omkring vippebuk her.

lash lift aalborg

Farve af vipper

Er du træt af, at bruge mascara hver dag. Så vælg et lash lift med farve af øvre vipper, så slipper du for at bruge mascara. Ønsker du dog fuld knald på dine vipper, så kan du sagtens bruge mascara som ekstra.
Jeg anvender altid blåsort farve, da det giver en flot dybde til dine vipper. Det blå i farven ses ikke. Farven holder 6-8 uger og skal farves igen efter hvert lash lift. Jeg farver kun de øvre vipper, da det er svært at komme til de nedre ved et lash lift.

Alle vippe behandlinger afsluttes med en keratin kur der smøres på dine vipper og giver dem fugt og pleje. Dette skal sidde på vipperne i 24 timer for, at give optimal pleje.

Spørgsmål om Lash lift

Lash lift giver dine egne vipper en smuk kurve som får dine vipper til at syne længere og mere fyldige. Bukket holder 6-8 uger og derfor et billigere alternativ til lash extensions. Lash lift’et forsvinder i takt med du taber dine egne vipper. For at vedligeholde anbefaler jeg, at du får en ny behandling hver 5 uge.

Næsten alle kan få et lash lift lavet, men har du psoriasis, øjenbetændelse eller andre lidelser og betændelses tilstande i og ved øjnene laver jeg desværre ikke denne behandling på dig, dette for ikke at forværre din lidelse.

Lash lift laves ved at påsætte silikone pads på øvre øjenlåg og hernæst fæstne dine vipper fast herpå med vandbaseret lim. Herefter kommer jeg en lotion på som går ind og åbner håret så jeg kan ændre strukturen af dine vipper og dernæst kommer jeg perm lotion på som laver selve bukket.
Jeg afslutter altid med en keratin behandling, en gel som plejer og styrker dine vipper. Ønsker du at få farvet dine vipper, for et mere intenst look, gøres dette inden keratin behandlingen. Alt i alt tager dette ca. 1 time og du kan nu gå ud og erobrer verden med smukke vipper.

Priser på Lash lift

Jeg anbefaler altid, at du anvender en vippe conditioner efterfølgende, så du undgår dine vipper udtørrer. Denne kan købes i klinikken.

  • Lash lift med farve 399,-

    Indeholder lash lift inkl farve af øvre vipper og Keratinboost

  • Lash lift- Veninde tilbud 729,-

    Kom 2 og få rabat. Lash lift inkl farve og Keratinboost

Generelt info før og efter lash lift

Når du booker en tid til lash lift, skal du møde ind uden makeup i øjenomgivelserne. Når du går fra klinikken, må du ikke komme vand, damp og lignende på vipperne i 24 timer. Du må hellere ikke bruge mascara de første 24 timer.

Lange, varme bade, svømmehal og som, at sove med hovedet ned i puden kan påvirke holdbarheden på dine lash lift.
Mange faktorer kan spille ind i forhold til resultat og holdbarhed. Men det er meget få, der ikke har god effekt af et lash lift. 

Jeg anbefaler du køber en Sanzi vippe conditioner som du kan købe hos mig, for at give dine vipper den bedste pleje.

Sanzi vippe conditioner : Pris for 8 ml er 260 kr

 

Indkøbskurv
Scroll to Top