Hårprodukter til extensions

Hos Extend Your Beauty, går vi op i pleje af hår, både pleje af hair extensions samt til den daglige pleje af naturhår.
Du kan læse mere om anbefalinger til pleje af hair extensions her

Plejeprodukter til extensions

Det er altafgørende, at du har de rette produkter når du skal holde dine extensions flotte og glansfulde i lang tid. Hvis du anvender forkerte produkter vil håret blive tørt, kruset og glansløst. Jeg anbefaler vores serie fra White mineral som indeholder alle de produkter du skal bruge. Der er både en standard pakke og en luksus plejeserie til extensions. De indeholder begge, shampoo, conditioner og hårkur i luksuspakken er der desuden en protein sealer, en rejsestørrelse shampoo og et micro fiber håndklæde. For optimal pleje af extensions anbefaler jeg, at du køber en af disse plejesæt, dermed får du også 30 dages garanti på dine nye extensions.

Shampoo til extensions

Vores shampoo indeholder naturlige ingredienser og masse af fugtgivende olier. Den indeholder ikke salt og sulfat og du vil derfor opleve, at den ikke skummer, men mere er som en olie til håret.  Du kan med fordel også bruge denne shampoo til dit naturlige, lange hår, da den er specielt udviklet til langt hår og extensions. Opnå et smukt og sundt hår med vores shampoo fra white mineral.

Conditioner til extensions

Vores conditioner indeholder også mange naturlige ingredienser, den er fremstillet uden sulfater og parabener og kan derfor også anvendes af dig med en mere sart hovedbund, da den mindsker irriteret hovedbund. Conditioner anvendes kun i længderne til extensions. Med conditioner fra White mineral vil du opleve et utroligt lækkert og blødt hår.

Hårkur til extensions.

Hår kur er nok det vigtigste produkt når du skal holde og pleje dine extensions. Hårkuren er det produkt som går ind og giver en masse fugt til håret, forsegler fugten inde i håret og beskytter det mod, at udtørre. Først skal håret afrenses med shampoo. Lad hårkuren virke nogle minutter og afslut med vores conditioner. Du vil opleve et glansfuldt og hydreret hår med hele plejeserien til extensions.

Børste til extensions

Jeg anbefaler vores lækre børste med vildsvin hår til extensions. Børsten er fremstillet med ægte hår og længere nylon pigge. Børsten gør det let, at rede dine extensions og kommer helt i bund uden, at trække, knække eller sidde fast. Prøv en børste til extensions med vildsvin hår og du vil aldrig bruge andet. Børsten er også rigtig god til børn der har tildens til filtret hår, da den er meget mere skånsom mod håret og hovedbund.

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
    Scroll til toppen