Igennem tiderne har branchen indenfor hår extensions udviklet sig meget og googler du lidt vil du finde en masse råd og vejledning i forhold til extensions, men hvilke er fakta og hvilke er myter. Det vil jeg kommer lidt ind på i dette blogindlæg

Extensions er kommet for, at blive og har eksisteret i mange århundrede, men ligesom alt andet udvikler denne branche sig også og det bliver mere og mere populært, at anvende. Jeg tænker det er blevet så populært her i norden fordi mange af os drømmer om det lange og fyldige hår men de fleste af os har et fint skandinavisk hår som vi ikke kan gøre en helt masse ved. Du kan give dit eget hår fylde hvis du selv har længden eller både fylde og længde på samme tid. Du kan også få reflekser i uden, at farve dit eget, så mulighederne er mange. Vi har nok alle oplevet den periode hvor vi synes vores hår er blevet kedelig og bliver derfor klippet kort. 2 minutter efter vi er gået ud af døren fra frisøren har vi fortrudt og længes efter det lange hår igen. Her er extensions din redning.

1: Hår extensions skader mit eget hår

Dette er en myte. Påsættes dine extensions korrekt af en professionel, plejer du det som anbefalet og overholder dine oprykningstider vil det ikke skade dit eget hår. Tvært imod oplever mange af mine kunder, at få et sundere og tykkere hår af, at have ekstra hår i. Er du stadig i tvivl om du vil hoppe ud i semi permanente extensions kan du prøve clip on som du selv kan tage af og på efter humør og lejlighed. Billige clip on extensions kan købes i mange farver på shoppen.

2: Folk kan se, at jeg har extensions

Dette er også en myte, påsættes de korrekt vil ingen ligge mærke til, at du har ekstra hår påsat. Du vil garanteret få misundelige blikke i stedet pga. dit lange og fyldige hår og kun du ved, at det er fordi du har påsat hår. Mange berømtheder bærer extensions og det ser ingen vel? Dette afhænger selvfølgelig af, at det er den korrekte farve der er påsat, rette mængde og det er påsat af en professionel påsætter som ved hvad hun arbejder med. Med 10 års erfaring i branchen vil jeg mene, at jeg kender håndværket til UG og du er altid velkommen hos mig.

3: Billige extensions vs. dyre extensions

Mange synes extensions er dyre, men hvor mange penge bruger du ikke om året ved frisøren på farve, klipning, produkter osv. Det bliver også mange penge på et år. Billige extensions, som du kan finde på shoppen her i mange farver, kan holde op til 1 år, det mørke længere end det lyse og så skal du selvfølgelig kalkulerer med de regelmæssige oprykninger og nogle gode plejeprodukter. Hvis du plejer det efter anbefalingerne kan du have dine billige extensions i lang tid. Hvis du vælger clip in extensions kan de holde flere år, da du ikke bruger dem hver dag.

4: Billige extensions er krævende at pleje

Billige extensions kræver ikke mere pleje end hvad der anbefales af pleje til dit eget hår uden extensions. Det er en nem rutine som man hurtig kommer ind i og så skal det kun vaskes et par gange om ugen. Så i længden sparer du måske endda tid på pleje af dit hår korrekt. En god børste med vildsvin hår og produkter lavet til extensions, så er du godt kørende. Du kan finde plejeprodukter til extensions på webshoppen til fordelagtige priser her.

5: Hårprodukter må ikke indeholde silicone og sulfat

Dette er til dels fakta men også en myte. Hårprodukter skal helst ikke indeholde sulfat, da det er med til, at udtørre dit hår men ift. silicone er det en myte. I mange år var jeg af den mening, at silicone var skidt for extensions, men med tiden og mere viden på området har jeg fået en anden mening. Silicone ligger et lag på hårstråene så det bliver coated og derved lægger skællagene ned. Det vigtigste ved brug af produkter er, at det er ren silicone så det kan vaskes ud ellers vil det tynge håret. I dag findes det i rigtig mange produkter også de dyre frisørprodukter kan du finde det i.

Indkøbskurv