Hvordan påsættes cold fusion extensions

påsætning cold fusion extensions

Cold fusion er en skånsom metode da dine extensions er fordelt over hele hovedet. Det er desuden en god metode til opsætning, da totter er mere medgørlige end tykke trenser af hår.
Hvordan man påsætter cold fusion kommer der her en guide til.
Du skal bruge følgende remedier til påsætning af cold fusion metoden:

Cold_fusion_moerkebrun
Cold fusion extensions
Tang til cold fusion
Nål til cold fusion
Nål til cold fusion
Stor hårklemme
Små hårklemmer
Spidskam
Microringe_sort
Microringe

Cold fusion påsætning trin for trin

1: Inden påsætning skal dit hår skal være nyvasket, uden brug af balsam, hårkur og stylingprodukter og dit hår skal være helt tørt. Du starter med at frisere håret godt igennem, så der ingen filt er. Vurder altid hvor meget hårextensions der skal bruges. Som tommelfingerregel kan man gå ud fra nedenstående.

100 g til et tyndt og fint hår.
150 g til et mellemlangt og mellemtykt hår.
200 g til et tykt hår.
Dette er altid en vurderingssag og afhænger også af din egen længde.

Herefter opdeler du håret i nakken i en lige linje så der ca er 5 cm fra nakkehåret. Hold små hår væk med hårklemmen. Nu flottere og skarpere linje du laver inddelingen nu pænere bliver det.

2: Du tager din loop nål og dine micro ringe og sætter en ring (eller flere) på loop nålen. Herefter tager du en tot af håret, totten skal gerne være ligeså tyk som dine extensions totter. Pas på, at du ikke tager en tot hår fra for bredt eller for stort område, da det ellers kommer til at trække for meget på håret efter påsætningen. Du trækker totten igennem loop nålen og trækker micro ringen opover, herved kommer dit hår igennem micro ringen.

3: Træk micro ringen op til hovedbunden og tag en tot af dine hair extensions med stick keratin. Denne tot stikker du op i micro ringen, så der sidder et stykke på den anden side af ringen.

4: Tag nu din tang og klem på micro ringen, brug lidt kræfter men ikke så meget at ringen knækker, og vupti du har påsat din første extensions tot. Totten må ikke sidde så tæt på hovedbunden at den stritter, den skal ligge ned langs hårets groretning.

5: Nu fortsætter du hele vejen over til den anden side med en halv cm mellemrum imellem hver tot. Når du

er nået til ende, opdeler du endnu en bane opad, ca 1 cm imellem hver og gentager punkt 2 til 4.

Husk hele tiden at tjekke hvor langt de kan sættes op for ikke at være synlige, der skal være noget hår til at ligge over totterne.

6: Dine totter skal fordeles så der både er til nakke og siderne af hovedet. En tommelfingerregel er, at man skal bruge 60 totter i nakken og 20 i hver side hvis man har 100 totter. Antal af totter afhænger af hårets tykkelse.

Når du skal aftage dine totter, tager du din tang og klemmer modsat på micro ringene og trækker forsigtigt ringene af. Red håret igennem med en kam for at fjerne løse hår.

Hvem kan anvende cold fusion

Cold fusion egner sig godt til et mellemtykt til tykt hår. Har du for fint hår, kan du risikerer at ringene glider af. Du skal mindst kunne sætte dit eget hår i en lille hestehale for, at metoden er god til dig.

Hvor ofte skal cold fusion oprykkes

Cold fusion skal oprykkes hver 8-10 uge. Det afhænger af, hvor fint et hår du har og hvor hurtigt det gror.

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
    Scroll til toppen