Hot fusion extensions

Hår extensions totter med nail tip til hot fusion.

Totterne vejer 1 gram og er 52 cm med tykke spidser.
Håret er 100 % ægte remy menneskehår.

Viser alle 19 resultater

Hvad er hot fusion extensions​

Hot fusion er en af de ældre metoder indenfor hair extensions. Hot fusion har den fordel, at det kan være påsat længe, omkring 3 måneder inden det skal oprykkes. Hot fusion er meget usynlig i håret og da det påsættes i totter i hele hovedbunden giver det en ekstra frihed til forskellige opsætninger.

Hot fusion er små totter påsat med keratin. Vores hår er med italiensk keratin, da det er ekstra holdbart og nemmere at påsætte og udtage. Keratinen har samme farve som de valgte extensions og er derfor meget usynlig i dit hår.

På webshoppen sælger jeg både pakker med 100 stk. og 25 stk. Hver tot vejer 1 gram. Dette gør, at du kan mixe farver som du har lyst til uden, at ligge inde med en masse totter til hot fusion som du ikke får brugt. Har du et tyndt og fint hår anbefaler jeg dig, at købe 100 stk. da det ofte vil være nok. Har du et mellemtykt hår skal du regne med 150 stk. og har du et kraftigt hår skal du købe 200 stk. Disse vejledninger er som regel korrekte men er du i tvivl så kontakt mig gerne.

Hvem kan bruge hot fusion

Alle kan bruge hot fusion, men jeg anbefaler alligevel, at metoden er til den mere erfarne extensionsbruger, da den skal påsættes korrekt, plejes korrekt og udtages korrekt for ikke, at skade dit eget hår. Går du til en professionel er metoden rigtig god og nem at skjule i selv et fint hår.

Hvordan påsættes hot fusion

Som skrevet ovenover anbefaler jeg, at hot fusion anvendes af den erfarne extensionsbruger, da det er meget vigtigt, at du ikke går for længe med det påsat. Men påsættes hot fusion af en professionel og du plejer det som anbefalet og får det udtaget korrekt ved en professionel påsætter, så vil det ikke gøre skade på dit eget hår. Påsætning af hot fusion kræver stor erfaring og ekspertise, så det er absolut ikke en metode jeg anbefaler, at påsætte selv eller få en veninde til, at påsætte, da det kan ødelægge dit hår fuldstændigt. Hot fusion påsættes med en varme connector beregnet til hot fusion. Man varmer stille keratinen op omkring en lille tot af eget hår og ruller keratinen rundt om totten, så den er helt lukket. Udtagning af hot fusion kræver også viden på området, hvis man ikke skal ødelægge eget hår. Så få altid din påsætter eller frisør til dette også. Der skal anvendes korrekt remover til udtagning, til italiensk keratin anbefaler jeg isopropyl alkohol. Kom et par dråber på hver tot ved keratinen og knus dem med en tang til formålet. Du kan købe en tang til udtagning af hot fusion på shoppen.

Hvad er holdbarheden på hot fusion

Håret jeg sælger har en levetid på 6-12 måneder, afhængig af farven. Det mørke holder længere end det helt lyse extensions. Levetiden afhænger selvfølgelig af, hvordan du plejer dine extensions og hvilke produkter du bruger. Hot fusion kan sidde længe i eget hår og derfor en meget populær metode, da man ikke skal have det oprykket så ofte som andre metoder. Jeg anbefaler, at man har det påsat i 3 måneder, hvorefter de skal udtages og evt. påsættes på ny. Dette kræver nyt keratin på hver enkelt tot. Sommetider kan dette dog koste ligeså meget som en ny påsætning med hår, medmindre du selv kan komme nyt keratin på alle totter.

Hvordan plejer jeg hot fusion extensions

Når du får påsat hot fusion skal der mindst gå 24 timer inden du må vaske dit hår. Dette skyldes, at keratinen skal have tid til, at hærde og blive hård. Vasker du for tidligt kan du risikerer, at dine totter glider ud. Start med, at friserer dit hår godt igennem, skyl håret og masser nænsomt shampoo ind i hele håret med nedadgående bevægelser. Skyl shampooen godt ud. Kom dernæst hår kur i dine længder, det er vigtigt, at hår kur og balsam aldrig kommer i berøring med keratinen, da dette kan blødgøre keratinen og de nemmere kan glide ud. Lad hår kuren sidde 3-5 minutter og skyld grundigt. Afslut med balsam, som du også kun kommer i dine længde og lader sidde lidt. Skyl ud med kold/lunken vand, da du herved ikke skyller det hele ud og balsam så virker som en coating på dit hår. Du kan købe en komplet plejeserie til extensions på webshoppen.
 

Kan jeg selv påsætte hot fusion​

Trods jeg ikke anbefaler du påsætter hot fusion selv eller får en veninde eller mor til det. Kan du på min blog læse en udførlig guide til, hvordan hot fusion påsættes trin for trin.

Vil du hellere have det lavet hos mig i Aalborg, kan du booke tid online til hot fusion her


Indkøbskurv
Scroll to Top