Cold fusion extensions

Hår extensions totter med I tip til cold fusion
Totterne vejer 1 g pr tot og måler ca 52 cm. Håret er 100 %  ægte remy menneskehår.

Viser alle 5 resultater

Hvad er cold fusion extensions?​

Cold fusion totter også kaldet I tip totter anvendes til cold fusion metoden. Cold fusion metoden er meget skånsom, da der hverken bruge lim (keratin) tape eller varme når totterne skal påsættes. De totter jeg sælger vejer 1 gram og har en længde af ca. 52 cm.

Til et sæt nye cold fusion extensions skal du bruge følgende gram:
100 g til et tyndt til normalt hår
150 g til et mellemtykt hår
200 g til et tykt hår.
Totterne sættes på ved hjælp af en mikroring.

Hvorfor vælge cold fusion til hair extensions?

Cold fusion har den fordel: 
At der hverken bruges varme eller lim. 
Håret kan let udtages og sættes på igen.
Det er en økonomisk metode.

Skader cold fusion extensions eget hår?

Cold fusion extensions skader ikke dit eget hår, hvis det påsættes korrekt af en professionel, oprykkes jævnligt og udtages korrekt. Cold fusion egner sig ikke til piger med meget tyndt og fint hår, da totterne nemt glider ud og herved kan tage noget af dit eget hår med ud og dette vil vi helst undgå. Så derfor er det meget vigtigt, at du overholder de tider hvor dine totter skal oprykkes.

Hvorfor vælge cold fusion vs easy weft/micro weft?

Cold fusion extensions, skal du vælge hvis du gerne vil have mere luft til hovedbunden. Måske har du prøvet en af weft metoderne og føler din hovedbund ikke kan få luft nok, så er cold fusion hår en ideel metode til dig. Dette skyldes at totterne sidder i det meste af hovedbunden og derfor bruges der mere hår til at bære dine extensions. Har du ofte opsat hår kan metoden også være en fordel, da dine extensions er mere medgørlige og derfor kan opsættes på mange måder.

Hvordan ser man, at cold fusion extensions er ægte?

Man kan altid teste håret ved, at tage et strå fra og brænde det i enden. Bliver det som aske er det ægte hår, klumper det sammen er det fiber eller plastik. Jeg sælger kun ægte cold fusion extensions på shoppen og kan stå indenfor kvaliteten. Hvis du har købt syntetisk extensions kan det ikke glattes, da det vil brænde af og blive noget værre hø. Der er et stort marked indenfor hair extensions i mange forskellige kvaliteter. Så læs grundigt beskrivelsen, så du ved hvad det er du køber, inden du smider penge ud af vinduet.

Priser på cold fusion extensions

Som skrevet findes der mange kvaliteter på marked I dag og dermed også mange forskellige priser. Så spørg dig selv hvilke krav du har til dine nye cold fusion inden du køber. 

Jeg er egen importør af mine cold fusion extensions så derfor kan jeg også sælge det til en fordelagtig pris, da jeg ingen mellemled har, der også skal tjene penge. Desuden mener jeg, at alle skal have råd til extensions. Jeg har kvalitetstestet håret i mange år, så jeg kan stå inde for, at det er 100 % ægte remy cold fusion extensions.

Du kan få sat dine cold fusion extensions på i Aalborg 

Indkøbskurv
Scroll to Top