Tandblegning i Aalborg

Få hvidere tænder med en kosmetisk tandblegning i Aalborg, hvilket vil sige, at blegnings geelen, går ind og opløser de gule pigmenter du har fået med alderen. 

Få hvidere tænder

De gule pigmenter opstår med alderen helt naturligt og ved indtagelse af fødevare og drikke som fx kaffe, rødvin, rygning osv. Blegning af tænder, foregår på en skånsom måde hos mig. Vores tænder er en del af vores ydre visitkort og hvem vil ikke gerne af med en del af de gule pigmenter, vi har opbygget i vores emalje over tid.

Vælg din behandler med omhu​

Jeg har desværre haft kunder som tidligere har fået en tandblegning og fået ødelagt deres emalje efterfølgende. Så vær opmærksom på din behandler. Vil denne ikke vise dig indholdsstofferne i geelen eller anvender blå tandkøds beskyttelse gel kan du være helt sikker på, at det er et ulovligt og et meget stærkt middel der anvendes som i værste tilfælde kan ødelægge emaljen på dine tænder.
Jeg laver ikke hollywood smil, da dette kræver meget stærke midler som ikke er lovligt i DK. Jeg laver naturlige hvidere tænder.

Spørgsmål om tandblegning

 1. Når du kommer ind i klinikken, starter vi med at se hvilken nuance dine tænder har inden behandling med en tand-farveskala.

 2. Hernæst får du en mundskinne ind i munden som blotter dine tænder fuldstændig så dine læber ikke hænger nedover.

 3. Nu kommer jeg gel på dine tænder i smilezonen og tænder for led-lampen der aktiverer molekyler i blegegelen. Sådan sidder du så i 15 minutter, selvfølgelig med en beskyttende brille på.

 4. Efter 15 minutter skal du skylle munden, så det meste af gelen skylles af. Og så er vi klar til 2. omgang. Dette trin skal du igennem 3 gange. Altså 3 x 15 minutter.

 5. Nu er du good to go. Vi kigger på tandfarve skalaen igen og ser hvilken forandring der er sket.

Det er vigtigt, at du for nylig har fået en tandrensning, da midlet ikke kan blege på dette og området med tandsten vil derfor mørkere end dine tænder efter blegning. Har du evt. plastik på dine tænder i smilezonen skal du være indforstået med, at disse ikke kan bleges.

Efter endt behandling må du ikke spise og drikke i 2 timer. Efterfølgende skal du i 24-48 timer holde dig til lyse fødevarer og drikkevarer og helst undgå rygning, da du ellers kan vende tilbage til dit udgangspunkt inden du kom i klinikken til blegning af dine tænder.

Du kan med fordel købe en tandpasta hos mig, der forlænger dit resultat. Denne anbefales, at bruges 1 gang dagligt.

 • Jeg er uddannet sygeplejerske og arbejdet med skønhed i 8 år, jeg har en viden omkring tænder og mundens anatomi og fysiologi. Jeg har taget kursus i kosmetisk tandblegning ved tooth fairy.

 • En tandblegning giver hvidere tænder med en nuanceforskel fra 4 til 9 nuancer. 

 • Jeg bruger en godkendt metode og gel, som overholder alle EU-bestemmelser for en kosmetisk tandblegning

 • Metoden er meget skånsom for tænder og tandkød og giver ingen bivirkninger efterfølgende.

Vores blegnings gel indeholder de lovlige 0,1 % hydroperoxid og er udviklet af amerikaneren Holly Schroder fra firmaet Tooth Fairy whitening, som har hovedsæde i Schweiz. Geelen aktiveres af blå LED lys, som går ind og opløser de gule pigmenter som du har fået igennem tiden ved indtagelse af fødevarer og drikkelse og evt rygning. 

Vores gel giver en kosmetisk blegning, hvilket vil sige den kun reagerer på de gule pigmenter som er ophobet på tandoverfladen og ikke i emaljen, som nogle midler gør.

Som udgangspunkt kan de fleste få en tandblegning, men er du gravid, ammende eller har paradentose eller andre mundsygdomme tilbyder jeg ikke tandblegning desværre. Har du plastfyldninger i smilezonen, vil dette hellere ikke kunne bleges på og vil syne mørkere end andre steder efter tandblegningen. Sidst men ikke mindst anbefaler jeg, at du får fjernet tandsten ved din tandlæge inden du kommer i klinikken.

Det er sværere at blege på grå tænder end gule.

Du skal være 18 år, for at få en tandblegning, jeg behandler dog unge fra 17 år hvis de har samtykke erklæring med fra forældre.

Priser på tandblegning

 • Tandblegning deluxe 799,-

  Indeholder en tandblegning af 3 x 15 minutter

Historien bag tandblegning

Rensning af tænder kan virke som et nyt fænomen i vores tid. Men denne behandling i den ene eller anden form er flere århundrede gammel. For mange år siden brugte man ikke en tandbørste men såkaldte tyggestænger som skrabede farvede partikler af tænderne.
Tandblegning som behandling startede for 4000 år siden af de gamle Egyptere, som lavede en pasta med malet pimpsten og vineddike. Hvide tænder var et tegn på skønhed og rigdom og vi kan jo ikke komme udenom at hvide tænder stadig gør noget ved vores skønhed. De gamle romere blegede deres tænder ved hjælp af urin, ja du læste rigtigt. Det er ammoniakken i urin der har den blegende effekt.
Lad mig sige det sådan, jeg er glad for vi har udviklet andre metoder til et flot hvidt smil.
I dag er det heldigvis blevet meget nemmere, at få hvide tænder, både skånsomt men ikke mindst effektivt. De fleste blegemidler indeholder perioxid, dette blev ved et tilfælde opdaget, at det virkede på tænderne også. Oprindeligt blev det anvendt til antiseptisk behandling af tandkød, hvor man samtidig opdagede, at det også havde en blegende effekt på tænder. Herefter startede et stort marked op med tandblegningskit både til hjemmebehandling og klinikbehandling.

billig tandblegning aalborg
Tandblegning i Aalborg

Forskel på hjemmebehandling og klinikbehandling

Hjemmebehandling er en langsommelig proces der varer over 2-3 uger inden du opnår synderlig effekt. Desuden er der så mange midler på marked i dag der er fup og fidus og absolut ingen virkning har, så man skal se sig for inden man vælger et hjemmebehandlingskit til hvidere tænder.

Klinikbehandling er en her og nu behandling som giver effekt med det samme. Dette kan vi som mennesker rigtig godt lide. Den gel der anvendes overholder selvfølgelig alle regler og retningslinjer indenfor EU og du er i kyndige hænder af en der er uddannet i det. Behandlingen hos mig varer 3×15 minutter og så er der ingen hjemmebehandling efterfølgende. Det er da smart og ikke mindst hurtigt.

Indkøbskurv
Scroll to Top