Tandblegning i Aalborg.

Få hvidere tænder med en kosmetisk tandblegning i Aalborg, hvilket vil sige, at blegnings geelen, går ind og opløser de gule pigmenter du har fået med alderen. De gule pigmenter opstår med alderen helt naturligt og ved indtagelse af fødevare og drikke som fx kaffe, rødvin, rygning osv.  

Jeg laver ikke hollywood smil, da dette kræver meget stærke midler som ikke er lovligt i DK. Jeg laver naturlige hvidere tænder som du kan se nedenunder. 

Vælg din behandler med omhu

Jeg har desværre haft kunder som tidligere har fået en tandblegning og fået ødelagt deres emalje efterfølgende. Så vær opmærksom på din behandler. Vil denne ikke vise dig indholdsstofferne i geelen eller anvender blå tandkøds beskyttelse gel kan du være helt sikker på, at det er et ulovligt og et meget stærkt middel der anvendes som i værste tilfælde kan ødelægge emaljen på dine tænder.

Se resultater i bunden af siden.

Hvorfor vælge en tandblegning?

  • Jeg er uddannet sygeplejerske og arbejdet med skønhed i 8 år, jeg har en viden omkring tænder og mundens anatomi og fysiologi. Jeg har taget kursus i kosmetisk tandblegning ved tooth fairy.
  • En tandblegning giver hvidere tænder med en nuanceforskel fra 4 til 9 nuancer. 
  • Jeg bruger en godkendt metode og gel, som overholder alle EU-bestemmelser for en kosmetisk tandblegning
  • Metoden er meget skånsom for tænder og tandkød og giver ingen bivirkninger efterfølgende. 

Hvordan virker en tandblegning med jeres produkt?

Vores blegnings gel indeholder de lovlige 0,1 % hydroperoxid og er udviklet af amerikaneren Holly Schroder fra firmaet Tooth Fairy whitening, som har hovedsæde i Schweiz. Geelen aktiveres af blå LED lys, som går ind og opløser de gule pigmenter som du har fået igennem tiden ved indtagelse af fødevarer og drikkelse og evt rygning. 

Vores gel giver en kosmetisk blegning, hvilket vil sige den kun reagerer på de gule pigmenter som er ophobet på tandoverfladen og ikke i emaljen, som nogle midler gør.

Hvem kan få en tandblegning?

Som udgangspunkt kan de fleste få en tandblegning, men er du gravid, ammende eller har paradentose eller andre mundsygdomme tilbyder jeg ikke tandblegning desværre. jeg anbefaler, at du får fjernet tandsten ved din tandlæge inden behandling, da dette ikke kan bleges og dermed syne mørkere end andre steder efter tandblegning. Har du plastfyldninger i smilezonen, vil dette hellere ikke kunne bleges på.

Det er sværere at blege på grå tænder end gule.

Du skal være 18 år, for at få en tandblegning, jeg behandler dog unge fra 17 år hvis de har samtykke erklæring med fra forældre.

Hvad kan jeg forvente af en kosmetisk tandblegning?

Det er vigtigt, at huske, at du aldrig kan få lysere/hvidere tænder end dit udgangspunkt. Her har nogle mennesker mere gul emalje og kan derfor ikke flytte sig så mange farvenuancer, men hvidere tænder kan du altid få. Mange ønsker sig det såkaldte hollywood smil, dette kan dog aldrig lade sig gøre ved en kosmetisk tandblegning. Der skal meget stærkere midler til som samtidig ødelægger din emalje. Derfor vil jeg anbefale du vælger din behandler med omhu.

Hvilke forholdsregler skal jeg tage efterfølgende?

De første 2 timer efter en tandblegning vil processen fortsætte, da noget af gelen har sat sig i tændernes porer. Derfor vil nogle også opleve hvide pletter på tænderne efter endt behandling, dette forsvinder dog inden for de første 24 timer.  Da gelen stadig virker, er det vigtigt, at du hverken drikker, spiser eller ryger i de første 2 timer.

Der er en eftervirkning på op til 48 timer efter endt behandling, derfor anbefales det, at du IKKE indtager fødevarer eller drikkevarer af mørke farver, som kaffe, cola, rødvin, tomat osv. Rygning bør også nedsættes kraftigt de efterfølgende 48 timer og helst undlades helt.  Hvis du ikke overholder dette, vil noget af det farvede pigment kunne sætte sig fast i porerne i tænderne.

Der kan ved nogle med meget sensitive tænder opstå lidt isninger de første 24 timer, men dette fortager sig. Pas derfor på, med helt kolde eller helt varme fødevarer. Dette opleves dog meget sjældent ved mine kunder.

Hvor længe holder en kosmetisk tandblegning?

Det varierer meget fra kunde til kunde, afhængig af indtag af kaffe, rygning og vanlig tandhygiejne. Men i gennemsnit vil en tandblegning holde i 6 måneder. Der kan gives en touch up efter 2-3 måneder. Der skal dog mindst gå 2 uger imellem behandlinger hvis du ønsker at rykke dig længere i farvenuance. 

Hvor længe varer behandlingen?

Behandlingen varer ca 1 time. 3 x 15 minutter og 15 minutter til konsultation.

Prisen er for en kosmetisk tandblegning 799 kr. 

Du kan finde kontakt oplysninger her

Tandblegning Aalborg
Scroll til toppen