Hvordan påsætter man easy weft extensions

easy weft påsætning

Eazy weft hår extensions

Easy weft anvendes der trenser i stedet for totter. Metoden er meget skånsom for eget hår, hvordan man påsætter dem har jeg her lavet en guide til.

Du skal bruge følgende remedier til Easy Weft metoden:

Spidskam
Microringe (flere farver)
Hår trenser
Nål til cold fusion
Loop nåle
Små hårklemmer
Store hårklemmer
Fladtang
Easy_weft_starpakke
Easy weft startpakke

Eazy weft påsætning trin for trin

1: Vask håret i shampoo inden påsætning. Undgå balsam, hårkur og andre stylings-produkter i håret inden, da dette kan få micro ringene til at glide.

2: Du skal altid starte påsætningen i nakken og arbejde dig opad. Du starter med at inddele håret i nakken i en vandret linje, ca. 5 cm fra hårgrænsen. Det er vigtigt at linjen er helt lige og brug en hårklemme til, at holde små hår væk. Vurder altid hvor meget hårextensions der skal bruges.

Som tommelfingerregel kan man gå ud fra nedenstående.
100 g trense er til et tyndt og fint hår.
150 g til et mellemlangt og mellem tykt hår
200 g til et tykt hår.
Dette er altid en vurderingssag og afhænger også af din egen længde.

3: Nu tager du hårtrensen og måler fra den ene side til den anden af hovedet, ca 3-4 cm fra hårkanten og klipper trensen til. Skal du bruge 150 til 200 g lægges trenserne dobbelt ved påsætning.

4: Brug et par hårklemmer til at holde trensen fast på eget hår, så den ikke glider af. Tag din loop nål og micro ringe som passer til hårfarven. Har du ikke en farve der matcher 100 %, er det en fordel at tage en nuance mørkere end håret. Dette for, at ringen er så usynlige som muligt. Kom micro ringe på cold fusion nålen og nu er du klar til den endelige påsætning.

5: Tag en lille tot hår fra trensen samt en lille tot af eget hår, det er vigtigt at området ligger lige bagved trensen så der ikke kommer for meget træk på eget hår. Træk håret igennem loop nålen og træk 2 micro ringe på håret.

6: Tag din cold fusion tang og klem micro ringene helt flade, du kan med fordel bruge tangen til, at skubbe ringene helt op til trense kanten. Det skal dog ikke være så stramt at de stritter vandret ud, men ligger sig langs hovedbunden. Dette gentager du hele vejen hen af trensen.

7: Nu har du påsat første bane easy weft og starter forfra fra punkt 2. Lav en ny inddeling ovenover den påsatte bane, gerne med lidt mellemrum, så der er lidt hår fri imellem. Nu længere du kommer op, nu længere skal trensen være da påsætningen skal gå helt frem i siderne. Vær hele tiden opmærksom på, at eget hår kan dække trensen ved opsætning efterfølgende.

8: ved udtagning af en påsat trense, tager du din tang og klemmer modsat på alle micro ringe og trækker dem forsigtig af. Når du har fjernet trensen, reder du varsomt håret med en tæt kam for, at fjerne løse og fældede hår.

Hvem kan anvende easy weft

Easy weft er en god metode til dig, der har mellemlangt hår eller mindst kan få det i en lille hestehale. Den egner sig godt til både tyndt og tykt hår

Hvor ofte skal easy weft oprykkes

Easy weft skal oprykkes hver 8-10 uge. Det afhænger af, hvor fint et hår du har og hvor hurtigt det gror. I gennemsnit kommer mine kunder efter 8-9 uger for en oprykning

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
    Scroll til toppen