Påsætning af clip on extensions

lave egne clip on extensions

Hvordan påsætter jeg clip on extensions

1: Start med et nyvasket hår. Kom ikke balsam og hårkur i hårbunden, da dine extensions så vil have nemmere ved at glide ud.
2: Opdel dit hår i en vandret linje i nakken, som passer til den trense du har målt op efter her. Husk at lade noget hår blive ved hårgrænsen, både til siderne og i nakken, så dette kan bruges til at skjule dine clip on.

3: Ta en tæt kam og touper dit hår helt inde ved hovedbunden, anvend evt noget hårlak, for, at få det til at holde. Dette gøres, så dine clips sidder bedre fast og ikke glider ud.

4: Åbn clipsen og sæt ”kammen” ned i eget hår ved hovedbunden. Det er vigtigt, at du kan mærke det sidder godt fast og får godt fat i dit eget hår, samt hårtrensen ikke buler nogen steder.

5: Klem på hver ende af din clips og luk den sammen. Nu skulle den første bane gerne sidde fast.

6: Nu gentager du trin 2 til 5 med de resterende baner.

7: Har du kortere hår i siderne, helt fremme mod ansigtet. Kan du med fordel lave nogle mindre clip on baner, som du kan påsætte her, for at få dine extensions til, at glide ind med eget hår uden der kommer kant.

Vil du hellere købe færdiglavede clip on extensions, så kan du købe dem online på shoppen eller afhente i klinik efter aftale. 

Herunder kan du sen en video guide af, hvordan du påsætter clip on extenions, trin for trin. 

Lave egne clip on - trin for trin

Ønsker du ikke permanente extensions, er clip on lige noget for dig. Du kan tage dem i og ud når du har behov for det. Så skal du blot bruge hair extensions til en festlig lejlighed, kan du med fordel nemt lave dine egne clip on.

For, at lave et clip on extensions sæt, skal du bruge
– Hår trenser
– Synål
– Tråd
– Clips

1: Find den farve hår på shoppen som du skal bruge og antal gram du har behov for. Køb clips der ligger så tæt på egen hårfarve som muligt for, at skjule banerne bedst muligt.

2: Når du modtager dine trenser får du en hel lang bane. Start med, at klippe trensen til, så det passer til dit hoved, fra øre til øre og bevæg dig opad.

3: Nål din tråd med dobbelsytråd og bind en knude for enden. Tag dine clips, som er med silicone kant, for bedst beskyttelse mod eget hår og sy dem på trensekanten øverst. Til et hel sæt skal du bruge 15-20 clips.
Det er vigtigt, at de ikke syes på med for lang afstand, da de ellers nemt vil komme til, at hænge.

4: Sådan fortsætter du, bane for bane til du har syet clips på det hele. Nu kan du påsætte dem i eget hår.

Produkter til clip on

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
    Scroll til toppen