Hair extensions - Aalborg.

Hos mig, er du som kunde, altid i fokus og jeg gør mit bedste for at du går herfra med en grundig vejledning i plejen, så du ved hvordan du passer, plejer og håndtere dine nye hair extensions bedst muligt. Desuden giver jeg også altid gode råd, i forhold til, hvilken metode der passer bedst til netop dit hår og, hvilken farve der matcher dig.

Jeg tilbyder flere metoder i Aalborg. Her kan nævnes cold fusion, hot fusion, tape og easy weft/micro weft.. Du kan læse mere om de forskellige hair extensions metoder her. Metoderne er nøje udvalgte, da det er metoder jeg selv foretrækker og synes de blender bedst ind i vores skandinaviske hår.

Køb hair extensions hos Extend Your Beauty.

Du kan nu købe hair extensions hos mig i Aalborg. Jeg har i øjeblikket trenser hjemme i 13 farver og  mix farver samt hot fusion og clip on extensions. Derfor kan du nu booke tid online til easy weft og micro weft ink hår samt hot fusion . Du kan altid se på shoppen hvilke farver jeg har på lager.                                                 

Håret jeg bruger til hårpåsætning og sælger i løssalg er selvfølgelig gennemtestet. Jeg importere selv mit extensions hår. Håret er af asiatisk oprindelse og har generelt en levetid i mellem 6-12 måneder, afhængig af pleje af håret. Køb extensions uden påsætning her

Det helt lyse hår holder i gennemsnit 4-6 måneder med den rette pleje.

Det mørke holder i gennemsnit 6-12 måneder med den rette pleje.

Det mørke hår vil altid have en længere levetid end det helt lyse hår. Da jeg importerer håret selv, kan du derfor få en billig hårpåsætning uden at gå på kompromis med kvaliteten, hos mig. Læs mere om plejen her.

Køb hårextensions på afdrag.

Du kan i shoppen købe løs hår i trenser og cold fusion på afdrag og betale via Viabill. Viabill er en afdragsordning hvor du betaler beløbet over 4 måneder, helt uden renter og gebyrer.

Her er hemmeligheden om påsætning af hair extensions.

Er du en af dem, som gerne vil gøre det selv, eller vil du bare vide mere om hvordan man påsætter hår, så kan du læse om teknikker, typer og meget mere her.

Husk, at påsætning derhjemme er på eget ansvar og kan resultere i et ødelagt hår, der ikke kan reddes. Derfor anbefaler jeg, at du får det lavet hos en professionel og hvorfor ikke vælge mig.

Tænk dig derfor grundigt om inden du kaster dig ud i at gøre det selv.

Hvilken hår extensions metode skal jeg bruge?

Hvilken metode du skal bruge, afhænger af dit eget hår i både længde, farve og struktur. Her anbefaler jeg at du søger råd og vejledning hos din påsætter, da hun bedst kan bedømme hvilken metode der er bedst til netop dit hår.

Hvor langt hår skal jeg have for at få extensions?

Afhængig af metoden du vælger er der forskel på hvor langt dit hår helst skal have. Hot fusion egner sig godt til kort hår, her anbefaler jeg, at det er mindst ned til øreflippen. Men nu længere dit hår er, nu mere naturligt vil dine extensions se ud. Cold fusion egner sig bedst til hår der kan samles i en lille hestehale eller længere, da de nemmere kan trækkes ud, hvis der kun er træk på dine hair extensions og ikke dit eget hår. Tape metoden egner sig godt til dig, med et meget fint hår, da det ligger helt fladt langs hovedet og derfor meget usynligt. Den sidste metode som jeg tilbyder er easy weft og her anbefaler jeg igen at man kan få håret op i en hestehale. Er du i tvivl om dit hår er langt nok, så kontakt mig gerne og jeg skal vejlede dig.

Hvordan plejer jeg mine nye hår extensions?

Alle typer af hår extensions kræver speciel pleje og det er vigtigt at man gør op med sig selv inden påsætning, om man vil investere i den tid og produkter som langt hår kræver. Jeg har lavet en god guide til pleje af dine hår extensions her, ellers får du også en grundig vejledning af mig under påsætningen.

Hvor længe holder mine extensions?

Holdbarheden på selve håret afhænger 100 % af plejen du giver håret, så er du god til at pleje dine hair extensions kan håret sagtens holde sig i 6 måneder. De mørke farver vil altid holde bedre og længere end de blonde/lyse farver. Desuden afhænger det af metoden hvor længe de kan sidde i dit hår da nogle metoder kan oprykkes nemmere end andre.

Hvilken farve skal jeg vælge

Jeg har ca. 17 farver på lager så der er stor chance for jeg har netop din hårfarve hjemme. Er du i tvivl og blot ønsker, at købe extensions på shoppen. Så kan du altid sende mig et billede af dit hår, så vil jeg guide dig så godt jeg kan. Alt efter din egen farve, kan det ofte være en fordel at mixe flere farver for, at opnå et naturligt og flot resultat.

Alt hår er farvebehandlet og kan derfor falme en til to toner med tiden. Her anbefaler jeg du bruger en farvebombe for, at pifte farven op.

Historien bag hår extensions

Mange har det indtryk af, at forlængelse af hår er en ny moderne ting. Men dette går helt tilbage til egypterne 3400 f.kr. Egypterne bar parykker samt fastsyede hårstykker og fletninger lavet af menneskehår og farvet fåreuld. De brugte harpiks og bivoks til at fæstne det kunstige hår.

Extensions kom rigtig frem hos amerikanerne og europæerne tilbage i 1700 tallet. Det var ofte parykker der blev anvendt af både mænd og kvinder, da håret var tegn på pragt og rigdom.

I begyndelsen af 1900 tallet blev, det vi kender som clip on, meget populære, da dette kunne tages på og af ved lejlighed. Senere i 1940 blev det populært med et langt hår og her kom de velkendte hair extensions ind i billedet. I dag findes der mange typer af metoder og kvaliteter af hår på marked.

Kan alle bruge extensions?

Som fingerregel siger jeg, at man skal have hår ned til øreflippen før det kan blive et flot resultat. Men nu længere hår du har nu flottere og mere naturligt ved din hårforlængelse se ud. Det nemmeste er, at påsætte i glat hår, dette skyldes, at der ikke findes så meget krøllet hår på marked, der er, af god kvalitet. Det kan dog findes.

Hvordan fjerner man hårextensions?

Afhængig af hvilken metode du har påsat er der forskellige måder at fjerne dine extensions på. Jeg anbefaler altid du får fjernet hot fusion ved din påsætter, da det kræver lidt mere viden og kundskab end ved de andre metoder. Ønsker du at gøre det selv, bruges der en remover til dine bondings som opløser keratinen. Ved cold fusion og easy weft der er påsat med mikro ringe, klemmes der blot med en tang på ringene i modsat retning og herved åbnes ringen og totten kan nemt trækkes ud.

Kursus i hair extensions i Aalborg

Drømmer du om, at blive selvstændig eller blot lære, at påsætte extensions på hobbybasis, så kan du tage et kursus i påsætning af hair extensions ved Extend Your Beauty i Aalborg. Mine kurser er eneundervisning, hvor der er fuld fokus på dig og en model. Du kommer herfra godt rustet med baggrundsviden og øvelse i påsætning af extensions. Du kan se mere om mine kurser i extensions her

Har du yderligere spørgsmål efter at have læst dette, er du velkommen til at kontakte mig.

extensions aalborg