Semi permanent vippebuk

Vippebuk Aalborg

Vippebuk Aalborg tilbydes, så du kan vågne op med de smukkeste vipper hver dag. Hvem vil ikke gerne have flotte og voluminøse vipper der giver et naturligt men smukt look helt uden make-up.

Jeg tilbyder vippebuk i Aalborg og elsker, at udfører denne behandling. Det har nemlig vist sig, at mange slet ikke er klar over, hvor lange vipper de egentlig har før de prøver et lash lift. Mange har nemlig stive vipper der vender nedad og derfor ses de ikke tydeligt. Men dette ændres under et vippebuk og du vil få flotte vipper der syner længere og mere fyldig.

Historien bag et vippebuk.

Proceduren med vippebuk startede allerede tilbage i 1980, hvor man udviklede en mere mild form for permanent væske, beregnet til, at krølle hovedhår. Her forsøgte man sig med, at anvende produktet på kvinders øjenvipper. Dette var dog en langsommelig proces og holdbarheden var dårlig, samtidig var slutresultatet meget forskelligt. I løbet af årene er der heldigvis blevet udviklet på det lotion der anvendes samt værktøjerne til, at udføre et lash lift med god resultat. Processen er stadig den samme som dengang, men med mere effektive produkter.

Hvordan virker produkterne på øjenvipperne?

Produkterne der anvendes til et semi-permanent vippebuk går ind og ændrer den kemiske og fysiske form af øjenvipper. Den fysiske form ændres ved hjælp af genanvendelige silicone former, som dine vipper bukkes op på. Hårets struktur ændres via de lotions der anvendes. Aktivatoren går ind og opløser aminosyrerne cystein så vipperne bliver bløde og kan bukkes, hernæst anvendes en neutralisator som binder aminosyrerne sammen igen. Sammensætningen af disse produkter gør, at vi i dag kan lave et smukt vippebuk uden, at gøre skade på dine egne vipper.

Vippebuk - Aalborg

Hvordan foregår proceduren trin for trin.

1: Noget af det vigtigste når der skal laves et vippebuk er, at vurdere vippernes tilstand. Er de fine, slidte eller tørre eller er de sunde og kraftige. Tilstanden af dine vipper afgøre nemlig trække tiden for produkterne. Nu finere vipper, nu kortere trække tid.

Først renser man øjenvipperne og området omkring øjnene med en lash shampoo, så området er helt fri for fedt fra huden og make-up. Herefter kommer jeg en patch under hvert øje for, at isolerer de nederste vipper, da disse ikke skal bukkes.

2: I step 2 er det vigtigt, at finde en silicone form som passer til kundens øjenvippers længde. Nu mindre form nu mere dramatisk buk. Større form = blødere buk. Jeg spørger altid min kunde hvad hun foretrækker.

Nu limer jeg formen fast på kundens øjenlåg og sætter den så den flugter de øverste vipper, der skal bukkes.  

3: Oplimning af vipper: Dette trin er det som kræver mest arbejde og perfektionisme for, at kunden får det flotteste buk af vipperne. Dette gøres ved, at komme lim på formen og hernæst rede øjenvipperne opad, så de kommer til at sidde i en flot og adskilt bue på formen.

4: Nu har jeg vurderet vippernes tilstand og kommer aktivator på vipperne ca 2 mm fra rødderne og op. Her er det vigtigt, at man ikke kommer for langt op på vipperne, da dette kan resulterer i krøllet vipper og dette ønsker vi ikke. Jeg bruger produktet jolash og de fleste af mine kunder skal have 6 min med aktivatoren.

5: Efter de 6 minutter tørres aktivatoren af med en tør pind med svampehoved, så bruger du en let våd pind og smører igen på vipperne, da vand neutraliserer virkningen af aktivator. Hernæst tørrer du atter med en tør pind.

6: Nu er du klar til neutralisatoren, dette produkt smøres på samme måde på vipperne og 2 mm op. Lad virke samme tid som i step 5 og tør produktet af på samme måde som aktivatoren

7: Skal kunden have farvet sine vipper, sker dette i trin 7. Bland farven, smør på hele vippen og lad sidde 5 minutter.

8: Efter endt farvning, tages farven af evt. med en vatpind. Når farven er taget af, bruger du en fugtig pind med svampeligende hoved og tørrer resten af farven af. Skubber en ren og våd pind under silikone formen og tager den forsigtig af.

9: Nu skulle kunden gerne have det smukkeste vippebuk. Men inden hun forlader din klinik, så kom en lækker keratin kur på vipperne. Denne skal sidde 24 timer og giver masse af fugt til vipperne.

Jeg anbefaler ALTID en vippe conditioner, da denne giver masse af fugt og pleje til vipperne.

vippebuk aalborg
vippebuk i aalborg
vippebuk aalborg

Ødelægger et vippebuk egne vipper?

Et vippebuk ødelægger ikke egne vipper, men vi kan ikke komme udenom, at der anvendes kemi til denne proces. Så derfor er det vigtigt, at du plejer dine vipper optimalt imellem hvert løft. Jeg anbefaler sanzi vippe conditioner som kan købes på shoppen.

Hvor længe holder et vippebuk

Et vippebuk kan i reglen holde op til 90 dage, da cyklus af vipper varer 90 dage inden alle er skiftet ud. Men normalt vil et semi-permanent vippebuk ikke kunne ses efter 6-8 uger. For at vedligeholde et løft kan du med fordel få et nyt vippebuk hver 4-5 uge. Som minimum skal der gå 4 uger imellem.

Hvad skal man overveje inden og efter et vippebuk

Det optimale og smukkeste buk vises ved sunde og velplejede vipper. Så det er altid en god ide, at anvende en vippe conditioner før og efter behandlingen. De første 24 timer efter behandlingen må du ikke anvende mascara, gå i varmt bad eller få varm damp på vipperne, da de så kan ”falde” ned. Mange sover med hovedet nede i puden, dette er ikke godt for dine vipper. Sørg for, at øjenomgivelserne er fri fra puden om natten. Dette vil resulterer i længere holdbarhed på dine smukke vipper.

Hormonelle forandringer i kroppen som menstruation, graviditet eller indtagelse af nogle typer af medicin kan også have en indvirkning på hvordan bukket bliver.

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
    Scroll til toppen