Køb hair extensions online, 100 % ægte remy hår

Find dine nye hair extensions her!

Herunder finder du forskellige extensions til forskellige metoder samt tilbehør. Hos Extend Your Beauty finder du hår extensions i 100 % ægte remy hår fra egen leverandør. Derfor kan du hos mig købe billige hair extensions i god kvalitet. Mangler du en påsætter, kan du se priser på påsætning af extensions her. 

Leveringstid : 2-3 dage. Pakke sendt til Dao pakkeshop til fast fragtpris på 39 kr

 

Køb hår extensions - Trenser!
Køb hår extensions - Cold fusion her!
Køb Vippe og bryn serum her!

Stort udvalg af hair extensions trenser og cold fusion totter.

Drømmer du om lang og fyldigt hår, så er hair extensions en mulighed for dig. Hos Extend Your Beauty kan du finde et stor udvalg af farver i hår extensions i hår trenser og cold fusion lige til at påsætte. Jeg importerer selv håret direkte fra fabrikken og det kommer dig tilgode, da jeg derfor kan holde priserne nede uden, at gå på  kompromis med kvaliteten. Håret er 100 % ægte remy menneskehår til vores extensions, hvilket giver et flot hår der ikke filtrer. Det mørke hår kan sagtens holde sig op til 1 år med den rette pleje og det lyse hår har i gennemsnit en levetid på 4-6 måneder med rette pleje. Er du i tvivl om plejen til dine hair extensions, kan du læse en plejevejledning til extensions her.

Køb hair extensions på afdrag med Viabill

Med viabill kan du købe hair extensions nu og dele betalingen op i 4 lige store dele, helt uden renter og gebyrer.  Hair extensions på afdrag er en fordelagtig løsning til dig der gerne vil have extensions, men gerne vil vente med betalingen. 

Du kan læse mere om viabill’s forretningsbetingelser her

Ønsker du længere, fyldigere og sundere vipper?

Hos Extend Your Beauty går jeg ikke kun op i et flot hår men også flotte og lange vipper. Mit favorit produkt til, at opnå dette fås fra Sanzi Beauty, vippe og bryn serum og conditioner. Produkterne er uden hormoner, parfume, parabener og er oliefri. Sanzi Beauty er så sikker på deres produkt at de har resultatgaranti! Læs mere om det her!

Lash lift i Aalborg

Er du træt af ødelagte og slidte vipper efter eyelash extensions, så prøv et lash lift, som er et semi-permanent vippebuk, der giver flotte og mere synlige vipper. Jeg tilbyder lash lift i Aalborg til en fordelagtig pris. Læs mere om lash lift her

Imellem lash lift behandlinger, anbefaler jeg, at du bruger vippe conditioner fra Sanzi Beauty som styrker dine vipper og får dem til at holde længere inden de udskiftes. 

 

Scroll til toppen