Vejledning i, hvordan man påsætter hair extensions

Hurtig guide til at lære at påsætte selv

Påsætning af Cold Fusion hårextensions

For at kunne påsætte cold fusion hårextensions skal du bruge en række forskellige remedier.

Du skal bruge følgende til påsætning cold fusion hårextensions:
Hårklemme

Spidskam

Microringe

Loop nål

Tang

Stick keratin hair extensions totter

Sådan påsætter du cold fusion hairextensions

1: Inden påsætning skal dit hår skal være nyvasket, uden brug af balsam og stylingprodukter og dit hår skal være helt tørt. Du starter med at frisere håret godt igennem, så der ingen filt er. Herefter opdeler du håret i nakken i en lige linje så der ca er 3 cm fra nakkehåret og op til den første bane, du sætter hårklemmen i det resterende. Nu flottere og skarpere linje du laver inddelingen nu pænere bliver det.

2: Du tager din loop nål og dine microringe og sætter en ring (eller flere) på loop nålen. Herefter tager du en tot af håret, totten skal gerne være ligeså tyk som dine extensions totter. Pas på, at du ikke tager en tot hår fra for bredt eller for stort område, da det ellers kommer til at trække for meget på håret efter påsætningen. Du trækker totten igennem loop nålen og trækker microringen opover, herved kommer dit hår igennem microringen.

3: Træk microringen op til hovedbunden og tag en tot af dine hair extensions med stick keratin. Denne tot stikker du op i microringen, så der sidder et stykke på den anden side af ringen.

4: Tag nu din tang og klem på microringen, brug lidt kræfter men ikke så meget at ringen knækker, og vupti du har påsat din første extensions tot. Totten må ikke sidde så tæt på hovedbunden at den stritter, den skal ligge ned langs hårets groretning.

5: Nu fortsætter du hele vejen over til den anden side med en halv cm mellemrum imellem hver tot. Når du er nået til ende, opdeler du endnu en bane opad, ca 1 cm imellem hver og gentager punkt 2 til 4.

Husk hele tiden at tjekke hvor langt de kan sættes op for ikke at være synlige, der skal være noget hår til at ligge over totterne.

6: Dine totter skal fordeles så der både er til nakke og siderne af hovedet. En tommelfingerregel er, at man skal bruge 60 totter i nakken og 20 i hver side hvis man har 100 totter. Antal af totter afhænger af hårets tykkelse.

Påsætning af hot fusion hair extensions

Som ved påsætning af cold fusion hairextensions skal der også til hot fusion hair extensions bruges en række remedier.

For at opnå det bedste resultat skal du bruge følgende remedier til hot fusion hair extensions:
Hårklemme

Spidskam

Plastskjold

Varme connector

Hot fusion hår extensions totter

Sådan påsætter du hot fusion hair extensions

1: Inden påsætning skal dit hår skal være nyvasket, uden brug af balsam og stylingprodukter og dit hår skal være helt tørt. Du starter med at frisere håret godt igennem, så der ingen filt er. Herefter opdeler du håret i nakken i en lige linje så der ca. er 3 cm fra nakkehåret og op til den første bane, du sætter hårklemmen i det resterende. Nu flottere og skarpere linje du laver inddelingen nu pænere bliver det.

2: Herefter tager du en tot af håret, totten skal gerne være ligeså tyk som dine extensions totter. Pas på, at du ikke tager en tot hår fra for bredt eller for stort område, da det ellers kommer til at trække for meget på håret efter påsætningen. Du tager dit plastiskskjold og trækker totten igennem og holder den fast med en hårklemme.

3: Du tager din varme connector og en tot af dine hair extensions og sætter den 0.5 til 1 cm fra hovedbunden på den tot du har frataget af eget hår. Herefter klemme du varme connectoren omkring totten indtil keratinen er smeltet.

4: Når keratinen er blevet blød og opvarmet, tager du connectoren væk og bruger tommel og pegefinger til at rulle keratinen rundt om dit eget hår og vupti din første hot fusion hair extensions tot er påsat.

5: Nu fortsætter du hele vejen over til den anden side med en halv cm mellemrum imellem hver tot. Når du er nået til ende, opdeler du endnu en bane opad, ca. 1 cm imellem hver og gentager punkt 2 til 4.

Husk hele tiden at tjekke hvor langt de kan sættes op for ikke at være synlige, der skal være noget hår til at ligge over totterne.

6: Dine totter skal fordeles så der både er til nakke og siderne af hovedet. En tommelfingerregel er, at man skal bruge 60 totter i nakken og 20 i hver side hvis man har 100 totter. Antal af totter afhænger af hårets tykkelse.

Påsætning af Easy Weft hair extensions

Til påsætning af Easy Weft Hair Extensions og for at opnå de bedste resultater, skal der bruges disse remedier.

Du skal bruge følgende remedier til Easy Weft Hair Extension:
Hårklemmer store og små

Spidskam

Loop nål

Microringe

Saks

Tang

Hårextensions i trenser/baner

Påsætning af Easy Weft Hair Extension gøres på følgende måde:

1: Sørg for at have nyvasket hår uden balsam, kur og andre stylingsprodukter. Du kan med fordel flade håret så er det nemmere at arbejde med.

2: Inddel håret med din spidskam, ca. 5 cm fra nakken hårgrænse, i en lige linje fra øre til øre. Normalt påsætter man 3 baner(dobbelt) i nakken og 2 i siderne alt efter hårets tykkelse.

3: Du tager din trense af hair extensions og måler ud fra kant til kant, lad ca. 3 cm være i siderne så håret kan sættes op efter påsætning. Herefter ligger du trensen dobbelt og klipper over.

4: Nu tager du din trense og ligger indtil den linje du har lavet med din spidskam og sætter den fast med hårklemmer. Dette kræver lidt øvelse.

5: Nu tager du din loop nål og påsætter microringe på nålen. Herefter bruger du spidsen af din loop nål til, at tage en tot af håret og en tot fra trensen, vær sikker på at du har hår fra et område lige bagved, så området ikke bliver for stort.

6: Før totten fra eget hår og trensen igennem loop nålen og træk to microringe af og før dem op til kanten af trensen. Tag din tang og klem på ringene. Bemærk at totten og ringene skal sidde ned langs hårets gro retning og ikke stritte.

7: Nu gentager du punkt 6 og 7, til du har hele rækken over med ca. 1 cm mellemrum.

8: Inddel nu en ny linje og mål trensen op igen og fortsæt sådan til du er færdig. Vær hele tiden opmærksom på at du har nok hår og du ikke kommer for langt op så trensen bliver synlig.

Hvad gør jeg hvis ikke jeg selv kan påsætte hårextensions?

Er du ikke typen som gerne vil gøre det selv, men gerne vil have professionel hjælp til påsætning af hårextensions? så kontakt mig ved, at klikke her

Scroll til toppen