Bestil tid til extensions, lash lift eller tandblegning i Aalborg.

Jeg påsætter både extensions i Aalborg med klinikkens hår eller med medbragt hår, priser ser du her .

Har du evt nogle spørgsmål eller er i tvivl om hår extensions er noget for dig, står jeg gerne til rådighed for en gratis konsultation, så vi i fællesskab kan finde den metode der passer bedst til dig og den eller de farver du skal have påsat.

Når du bestiller en tid til påsætning af extensions med klinikkens hår tager jeg et depositum på 500 kr som overføres via mobilepay eller bankoverførsel, dette er for, at undgå kunder der udebliver uden af aflyse deres booking. Ønsker du at aflyse og gør du dette, senest 12 timer før din booket tid, overfører jeg dit depositum tilbage til dig. Udebliver du uden at meddele mig omkring aflysning eller senere end 12 timer inden din tid, beholder jeg dit depositum. Dette er jeg nødsaget til, da flere kunder blot udebliver og jeg også har en forretning der skal kunne køre rundt og kunder der står i kø. Jeg håber på din forståelse for dette.

Bestiller du tid til påsætning af hair extensions med medbragt hår, lash lift eller tandblegning via bookingsystemet, opkræves der et depositum på 100 kr, dette fratrækkes det fulde beløb ved fuldført behandling.

Jeg kan ofte hurtigt finde en tid til dig. Men bestil dog gerne en tid et par dage før hvis du skal være sikker på, at jeg kan booke dig ind.

Jeg tilbyder, at køre ud med max 10 km afstand med 150 kr i tillæg

Aflysning af en booket tid

Har du booket tid til hårpåsætning, lash lift eller tandblegning og du ikke møder op eller aflyser under 12 timer forinden din aftalte tid, beholder jeg det forudbetalte depositum. Dette er for, at dække de udgifter jeg har ved at have indhentet hår til dig, afsat tid og den nu åbne tid som jeg ikke kan få dækket.

Du kan kontakte mig på:

TLF: 42775257

Mail: info@extendyourbeauty.dk

Scroll til toppen